Firat sonuçtan çok memnun

Vodafone Yüksek Fatura Mağduriyeti!

31 Aralık 2024 08:30
Firat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”
30 Aralık 2024 13:25

05417182507 Numaralı hat ile Turkcell den Vodafone a geçiş yaptım ve yaklaşık 2 ayın sonundamalabadı mан. Сатаккöprü küme evleri no: 130 ıc kapı no: 1 sılvan/ Diyarbakır bu adreste Vodafone hem internet hem konuşma olarak sıkıntı yaşadım sağlıklı bir iletişim konuşma ve internet sıkıntısından dolayı operatör değiştirmek zorunda kaldım bu hususta Vodafone müşteri temsilcisi ile görüşme yaptım internet ve konuşma sıkıntısı olduğunu beyan edip Vodafone dan cayma bedeli olmadan çıkış yapmak istedim onlar da bana cayma bedeli ödemeden çıkış yapamayacağımı söylediler cayma bedeli nin 750 TL olduğunu söylediler bana bende kabul ettim ve 820 TL de kendi faturama içinde dahil bana 1600 gibi bir rakam söylediler bende kabul edip 19.12.2025 Tarihi olarak çıkış yaptım ve aynı gün içinde başka operatöre geçiş sağladım ve 30.12.2025 tarihinde Vodafone dan bana gelen fatura 22 Kasım 2024 - 21 Aralık 2024 dönemine ait son ödeme tarihi 06.01.2025 olan 2631.25 TL ve Vodafone müşteri temsilcisini aradım bana yardımcı olamayacaklarını söylediler cayma bedelinin 1750 TL olduğunu söylediler bana oysa 19.12.2025 Vodafone dan çıkış yapmak istediğimde bana cayma bedeli nin 750 TL olduğunu söylediler bunlara bir yaptırım uygulanmasını talep ediyorum lütfen artık bu halkı mağdur ettiklerine dur desinler

31 Aralık 2024 08:41 (Şikayetten 11 dakika sonra)
31 Aralık 2024 12:24
31 Aralık 2024 14:43

Vay bak sen şu işe ya saatlerce müşteri temsilcisiyle görüşme sağlıyorum ve hiçbir sonuç elde edemedim illaki cayma bedeli ödeyeceksiniz diye diretiler ve nasıl ki ses kayıtlarının incelenmesini talep ettim neymiş efendim müşteri temsilcimiz bir yanlışlık yapmış deyip 1000 TL mi geri iade ettiniz zaten biliyorsunuz ki haksız yere 1000 TL almışsınız niye illaki o parayı almaya çalışıyorsunuz ki haksız kazançtır belki bundan kopartıp yolumuza devam ederiz mantığıyla hareket edersiniz halk da sizi şikayet eder ve hakkını alır millet parasını yerde bulmamış hakkınız ne ise onu alın ne gerek var ondan bundan ne koparsam derdi ayıp gerçekten millete tavsiyem şudur herkes haksızlık yapıldığı zaman şikayet etsin ve hakkını arasın yoksa bunlar daha çok milletin haksız şekilde parasını alacak

10 Ocak 2025 17:22

Teşekkürler

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Ücretinin 2800 TL’ye Çıkması

Tuğçe
10 Ocak 09:48
cayma-ucretinin-2800-tlye-cikmasi-2.jpg
cayma-ucretinin-2800-tlye-cikmasi-1.jpg
Yusuf sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2025 19:12
"Hızlı ve çözüm odaklı sorun çözüldü teşekkür ederim"

15 Eylül 2025 20:23
Tüm Vodafone Cayma Bedeli Şikayetlerini Gör