Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Yeni Hat Başvuru Takip Yapılamaması

15 Temmuz 2024 10:52

Vodafone abonesiyim. Özel numara seçip yeni bir hat almak için Yanımda uygulamasından başvuruda bulundum. İstediğim numarayı seçebilmek için de epey bir uğraştım ama nihayet başvuru yapabildim. Başvuru esnasında kurye ile teslimatı seçtim. Bana Dijital Kurye'den WhatsApp mesajı geldi teslimat ile ilgili. Fakat ben teyit için Yanımda uygulamasından müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bana aktif başvurumun görünmediğini söyledi. Buna rağmen, Vodafone Yeni Hat Başvuru Bilgilendirme diye bir yerden yine WhatsApp üzerinden hat başvurumla ilgili bilgilendirme yapıldı bana. Yani müşteri temsilcisi görmediğini söylerken bana bilgilendirme geliyor. Her neyse Dijital Kurye 12.07.2024 saat 15.00 civarı sim kartı bana teslim etti. (Bu arada Sim kart teslim edilirken ses tanıma için bana bir yazı okutuldu, kafamı sağa sola çevirmem istenerek görüntüm alındı. Kimlik kartım yine istendi. Önceki teslimatta sadece evrak imzalamıştım. Prosedür böyle mi değişti? Onu da bilmiyorum. Bu şikayeti okuyup dönecek bir yetkili olursa lütfen buna da cevap versin) SMS geldikten sonra hattı kullanabileceğimi söyledi. Bugün itibariyle hala SMS gelmedi ve hat açılmadı. Bu süreçte ben defalarca gerek Yanımda uygulamasındaki müşteri temsilcisinin gerekse de 542'den bağlanabildiğim müşteri temsilcisinin bana verdiği (çünkü her iki kanal daki temsilci de işlemlerin oradan yapılamadığını söyleyip yardımcı olmuyorlar) "yeni hat başvurusu takip" numaralarını arıyorum fakat hepsi tuşlama sonrası otomatik kapanıyor. Defalarca hem kendi hattımdan hem de başka hatlardan aradığım numaralar şunlar: 08503993026, 08505490542, 0542***7700,0542***4400. Numaralar çağrıyı bazen tuşlama yaptıktan sonra bazen de tuşlama bile yapılmadan direkt sonlandırıyor. Müşteri hizmetlerinden 4 kez şikayet oluşturmalarını istedim. Onlar da oluşturduklarını ve bana dönüleceğini söylediler. Fakat onlara da dönüş olmadı.

Özetle ben şu anda hiçbir şekilde yardım alamıyor ve başvurumun akıbeti ne oldu bilmiyorum. Vodafone'a bununla ilgili ulaşamıyorum.

17 Temmuz 2024 15:53

Daha önceden yaptığım şikayetime sanırım sadece cevap verildi görünsün diye cevap verildiği ve bana kimseden dönüş olmadığı için şikayetimi yineliyorum. Vodafone yeni hattı kullanıma açmamaktadır. Durumla alakalı da hiçbir Vodafone yetkilisine ulaşamıyorum. Aşağıdaki linkte önceki şikayetim mevcuttur.

15 Temmuz 2024 11:51 (Şikayetten 59 dakika sonra)
15 Temmuz 2024 11:59

Peki acil dönüşünüzü bekliyorum.

15 Temmuz 2024 17:34

Hala dönüş yapmanızı bekliyorum. Yine cevap vermiyorsunuz. Çözüm için girişimde bile bulunmuyorsunuz. Benim durumum acele. Hat açılmayacaksa ben de ona göre aksiyon alacağım. Bari bunu söyleyin.

17 Temmuz 2024 12:10

Hiç kimse geri dönmedi.

01 Ağustos 2024 10:16

Başvurum ben iptal etmediğim halde iptal edilmiş görünüyor. 2 hafta sonra beni yeni hat takip için müşteri hizmetlerinden aradılar. Seçtiğim tarife için 16 yaş altı kullanıcı tanımlamadığım için (bu hiçbir aşamada istenmedi benden) hattın açılmadığını söylediler. Gerekli bilgileri verdim. Gün içerisinde dönüş yapılacağını söylediler. Kimse dönmedi tabii ki. Bunun üzerinden de 2 hafta geçti ve başvurum iptal edilmiş görünüyor.

01 Ağustos 2024 10:20

Düzeltme: başvuru eksikliği sebebiyle hattınız açılmadı diye ilk geri dönüşleri 9. Günde olmuş.

02 Ağustos 2024 17:40
02 Ağustos 2024 18:08

Çözüm sunmadınız. Bu verdiğiniz otomatik yanıtla yanlış bilgi vermeyin lütfen. Hat başvurumu iptal etmişsiniz. Gerekçeniz de yeni hat başvurusu yapmak için 18 yaş ve üzeri olmak ve secili tarifeyi kullanmak için 16 yaş altı olmak. Hat benim üzerime ve 18 yaş üstüyüm. Müşteri temsilciniz 19 Temmuz'da aradı ve kendisine kullanıcı olarak 16 yaş altı kullanıcı bilgisini de paylaştım. Hattın gün içerisinde açılacağını söyledi. Simdi arayan müşteri temsilciniz diyor ki tarifeyi 16 yaş ustu kullanamaz o yüzden hat iptal edilmiş. Zaten eklenmiş kullanıcı 16 yaş altı, hat sahibi ise 18 yaş ustu. Her şey doğru olması gerektiği gibi. Demek ki sisteminizde isini yanlış yapan ya da hiç yapmayan birileri var. Bu yüzden bana yeniden başvuru yapın diyorsunuz. Sunduğunuz çözüm bu. Yarattığınız mağduriyet ve stresse kalan. O yüzden sorunumu çözmüşsünüz gibi cevap yazmayın.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 13:41

Buse sonucu yetersiz buldu

20 Temmuz 2024 12:42

Canberk
23 Mayıs 2024 11:03
Reyan sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 19:50
Vodafone Kategorileri