Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Vefattan Dolayı Cayma Bedeli Alıyor!

01 Temmuz 2024 12:13

Eşim mayıs ayında vefat etti. Vodafone hattımız eşimin üzerineydi. Veraset ilamı ve ölüm belgesi ile en yakın şubeye gidip kendi adıma devir işlemi yaptırdım. Fakat Vodafone aynı operatör aynı numaralar ile 2531 TL cayma bedeli alıyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde cihaz aldığım için cihazdan cayma bedeli olarak görünüyor diyor. Cihaz aldım hala kullanıyorum. Her ay cihaz ücretimin taksitini ödüyorum. Şimdi soruyorum Vodafone neden caymışım. Cihazı kullanıyorum taksitini ödüyorum. Sadece benim adıma devir yapıldı. Vefat eden insanın arkasında acılı olan aileye bir tekme de sizden oldu. Bravo yani düşene bir tekme mantığı harika işliyor. Hala aynı operatördeyiz hala aynı taksitler hala aynı numaralar sadece devir yapıldı. Ben hangisinden caydım açıklar mısınız? Cayma bedeli için bir şeyden caymam lazım. Ayrıca devir olduğu için tarifem değişti. Tarifemi de şubede anlaştığım fiyat üzerinden değil de üzerine 200 TL daha ekleyerek 400 küsura çıkarmışsınız. Bakın tekrar söylüyorum. Cayma yok, devir var. Cayma bedelini ne cihaz için ne de hatlar için alamazsınız.

01 Temmuz 2024 16:38 (Şikayetten 4 saat sonra)
25 Temmuz 2024 16:26
Tuba
Tuba
25 Temmuz 2024 17:22

Merhaba, Evet görüşme sağladık. Çok nazik yaklaştınız ama borcu yoktur yazısı gelmeden buradaki şikayetimi geri çekmeyeceğimi bildiririm.

Şüheda
09 Ekim 2023 19:38