Vodafone Tku Paket Vergi Düşmedi

Vodafone Tku Paket Vergi Düşmedi
30 Nisan 2024 07:41

Vodafone'dan dün 'Kolay Paketler' bölümünden, Telsiz Kullanım Ücreti ödemeleriniz için kullanılan 39 TL lik paket aldım. 2 GB internet, 100 dakika hediye bu paketi alana veriliyordu. 39 TL telsiz kullanım ücretimden düşmedi. Bu sorunun giderilmesini istiyorum. Aşağıdaki görselin 39 TL lik 2 GB 100 dakika lik benzeriydi. Yorumlarda paketi almasaymışsınız veya müşteri hizmetlerini ulaşılamadığını gördüm. Buraya yazdım. Lütfen sorunu bir an önce giderin.

30 Nisan 2024 13:33

Vodafone'dan dün 39 TL lik telsiz kullanım ücreti paketi satın aldım. Paketin açıklamasında telsiz kullanım ücreti düşümü sağlar yazarak paketi satıyorlar. 3 veya 4 müşteri temsilcisiyle görüştüm hepsi de beni başka şeylere inandırmaya çalıştılar. Kimisi hata var dedi kimisi zaten düşmüş dedi. Paketleri böyle satmaya çalışmamalılar. Pakette hata varsa paketi kaldırmalılar.

Ek
30 Nisan 2024 08:26 (Şikayetten 44 dakika sonra)
30 Nisan 2024 10:13

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

30 Nisan 2024 12:07

Beni tekrar arar mısınız?

30 Nisan 2024 12:34
30 Nisan 2024 13:12

Kusura bakmayın. Paket açıklamasında telsiz kullanım ücreti düşümü sağlar yazıyor. Geçmiş dönem telsiz kullanım borcu düşmüyor mu?

Ali
Ali
Şikayeti Çözüldü

Merhaba aynı sorun bende de oldu, sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl çözüldü? Bende paketi aldım ancak telsiz kullanım ücreti borcumdan düşmedi.

Talha sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2024 17:22