Vodafone Süper Uyumlu Oyunu

28 Temmuz 2023 08:25

Süper uyumlu tarifeye sahibim ama
yaklaşık 2 aydır Vodafone yanımda
uygulamasından tarifeni düzenle Kısmına giremiyorum. Her denediğimde üzgünüz hata oluştu başka zaman deneyin diye uyarı alıyorum.
Müşteri hizmetlerini aradım onlar değişiklik yapamıyorlarmış uygulamayı güncellememi istediler yaptım hala hata alıyorum Vodafone.com'dan düzenlememi söylediler ama orada tarife düzenle butonu yok. Süper uyumlu paket eğer ben istediğim gibi değiştiremiyorsam neden seçtim. Tarifemi düzenle çalışmadığı için tarife aşımı yaşadım. 65 TL geçirdiler. Senin yüzünden oldu bu aşım Vodafone. Sanırım Turkcell'den şaşmamak lazım, değiştireceğim.

28 Temmuz 2023 09:09 (Şikayetten 44 dakika sonra)
29 Temmuz 2023 18:34

İletişime geçildi. Uygulama ayarları güncellendi dendi ama aynı sorun devam ediyor

Davut sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2023 17:01
"Müşteri hizmetlerindeki beyefendiye teşekkür ederim telefonum çekmemesine rağmen defalarca beni arayarak yardımcı olmaya çalıştı ve sonunda başardı ve tarifemi uygun bir fiyata değiştirdi. Çözüm için bu kadar ısrarcı olmaları beni şaşırttı açıkçası. Tekrardan kendilerine teşekkür ederim."
Vodafone Super Uyumlu Tarifesi İçerik Değiştirme Sorunu
Tugba sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2023 13:35
"Sorunla ilgili yakından ilgilendiğiniz ve bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim"
Vodafone Süper Uyumlu Paket Tarife Düzenleme Hatası
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 15:33
Vodafone Uygulamasında Fatura Düzenleme Hakkı Sorunu

15 Eylül 2023 11:55
Sude sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2023 10:04
"Temsilci çok güzel konuştu teşekkür ediyorum"
Vodafone Kategorileri