Vodafone Sahte İmza İle Cihaz Satışı

24 Temmuz 2024 14:54806

Bilgim olmadan Vodafone bayisinden sahte imzayla telefon alınmış. Evrak talepleri için vodafone.com'a mail yolladım, kaç kere aradım hala bekliyorum. Vodafone bayileri bazı şubeleri bu şekilde sahte imzayla abonelerin adına cihaz satışı yapıyorlar. Satış yapan bayiyi de buldum. Şu an Vodafone, sizi bekliyorum. Bu duruma bir çözüm bulmalı. Ben artık beklemeyeceğim, savcılığa bayilerde bu yapılanları bildireceğim.

24 Temmuz 2024 19:00 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Temmuz 2024 17:07

İyi günler ıslak imzalı dilekçe istemiştiniz mail ile yolladım bilginize

1 Ağustos 2024 16:47

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

1 Ağustos 2024 16:52

Aramanız için teşekkür ederim istemiş olduğunuz evrakları tekrar yolladım bilginize

2 Ağustos 2024 13:40

İyi günler kimlik fotokopisi ulaşamadığını söylediniz ehliyet fotokopisi yollamıştım aynı mail içinde birtek ehliyet fotokopisimi gelmemiş ilginç diğer üç evrak fotosu gelip onun gelmemesi enteresan hepsini aynı mail içinde yolluyorum ama kimlik fotokopisi gelmemiş diyorsunuz

13 Ağustos 2024 15:59

İyi günler demek ki Vodafone bayilerinde kimlik göstermeden sahte imzayla isteyen istediği kişi adına rahatça sahte imza atıp cihaz alabiliyor sizde dolandırıcılara böyle çanak tutup cesaret verin rahatça milleti dolandırıp haberi olmadan borçlandırsınlar

13 Ağustos 2024 16:06

Bu arada bundan sonra Vodafone hattımı da iptal edip başka operatöre geçiyorum bir daha müşteriniz olmamak üzere

21 Ocak 2025 09:36

Abdullah bey. Sorun çözüldü mü? Aynı durum benimde başıma geldi. Süreç nasıl oldu

Vodafone Mobil İmza Hizmeti: Var Ama Yok!

23 Aralık 2024 16:211.350

Vodafone mobil imza hizmeti verdiğini iddia ediyor ancak Vodafone'ın birçok hizmeti gibi bu da fiilen olmayan bir şey. T...

1 Destek

Vodafone İmzam Olmadan Benden Habersiz Adıma Telefon Satmış.

20 Kasım 2023 17:4312.571

Vodafone faturalı hattımı annem kullanıyordu, telefonu kayboldu. Şahıs ya da şahıslar bir Vodafone bayisine giderek beni...

1 Yorum

Yiğit
Vodafone Yüzünden Mağduriyet Yaşadım

Vodafone YüzündenMağduriyet Yaşadım

Sinan
Vodafone Pişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

VodafonePişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

Selim
Vodafone İnternetim Asla Çekmiyor!

Vodafoneİnternetim Asla Çekmiyor!

Dilara