Vodafone İnvalid URL Hatası

08 Haziran 2024 23:22

Vodafone Yanımda uygulamasında şifre değiştirme bilgisi geliyor ve yeni şifre verdiğimde bu hata mesajıyla karşılaşıyorum:

Üzgünüz
Invalid URL parameter format for null in request. Correct
format is 9?0?5\d {9] )

Neden kaynaklandığını anlayamadım. Ne yaptıysam düzelmedi. Lütfen bilgi verir misiniz? Teşekkürler. Acil olursa çok iyi olur

24 Haziran 2024 13:30

Vodafone hediye çarkını çeviremiyorum sürekli bir şeyler ters gitti tekrar deneyiniz diye hata veriyor. Sorun ne olabilir, yoğunluk diye düşünmüştüm ama değil kaç gündür hiçbir düzelme olmadı, Vodafone'un sorunu çözmesini umuyorum bilgilendirilmek istiyorum.

26 Haziran 2024 15:56 (Şikayetten 17 gün sonra)
26 Haziran 2024 15:56

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Yavuz

Aynı durumdayım, yurt dışında yaşıyorum ve yakında vatana yolculuk var, uygulamaya bağlanmaya çalıştığımda şifre süremin dolduğunu, şifre değiştirmem gerektiğini belirterek şifre değiştirme sayfasına yönlendiriyor, bir çok defa farklı şifreler oluşturarak denememe rağmen aynı uyarıyı veriyor.

Yavuz

Denedim ama 7000'e mesaj gönder diyor, yurt dışında olduğum için mesaj gönderme basarisiz oluyor maalesef. Yine de teşekkürler!

Azimet

Şifreyi unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre alın daha sonra değiştirirsiniz. Ben bu şekilde çözdüm.

21 Temmuz 2024 15:54
Vodafone Uygulama Giriş Hatası

Vodafone Hata, URL Parameter Hatası, Hesabıma Giremiyorum.

Serdar
05 Mayıs 2024 12:10
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
10 Haziran 2024 22:23
"Sorunum hızlıca çözüldü. Teşekkürler."
Vodafone Kategorileri