Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eski TL Sorgu Sisteminin Yeniden Başlatılması Talebi

16 Aralık 2024 21:33

Faturasız hatların kullandığı *123# (kalan tl ücreti öğrenme) iptal edilmesinden ve uygulama yükleme zorunluluğundan şikayetçiyim. Telefon internetini pek kullanmayan birisi olarak eski tl sorgu sisteminin yeniden başlatılmasını talep ediyorum. Hala tuş takımlı telefon kullanan müşterilerinizi var olduğunu unutmayınız

profile profile profile
16 Aralık 2024 23:26 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Aralık 2024 14:28
Ali
Ali
17 Aralık 2024 15:31

Hiç kusura bakmayın, hiçbir çözüm sağlamadınız. 7000 e özet yazıp gönderdiğim mesajda da kalan tl hakkımı göremiyorum

Hakan
Hakan

Bunun hükümet nezdinde yaptırımları olması gerekiyor. Hattımdaki bakiyenin son kullanma tarihini ve miktarını bir şekilde bize vermesi gerekir ki bizler de müşteri olarak ona göre yükleme yapalım. "Bu temel haktır". Aslında bu konuda Vodafone ciddi suç işlemektedir.

Ahmet
Ahmet

Bu şikayete tamamen katılıyorum. 7000'e özet yazıp veya tl yazıp mesaj atarsanız hiçbir tl bakiye bilgisi dönmediği gibi, son tl yükleme tarihi de öğrenilemiyor. Mobil uygulamadan da öğrenmiyorsunuz son tl yükleme tarihini. Hiçbir şekilde hattınızın tl bakiyesi ve son tl yükleme tarihi (180 günlük aktif sürenin bittiği tarih) öğrenmenize olanak sağlanmıyor. Eskiden *123# tuşlayarak hepsi öğreniliyordu. Çok kötü!

Songül
31 Ağustos 2023 14:41