Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vivense'den Beklenmedik Kargo Sorunu

30 Kasım 2024 16:19

Vivense o kadar kötü bir satıcı aldığım ürünün iptali için kayıt açtırdım ve WhatsApp görüşmelerimi ekte görebilirsiniz. İptalini sağlayacağız demelerine rağmen kargoya verildi. Emrivaki yaparak ürünü almamı istiyorlar. Böyle sözde kurumsal bir markanın bu şekilde yapması inanılır gibi değil. Şimdi en küçük satıcılar dahi iptali kabul ediyorlar. Ürünün fiyatı yüksek, nasıl ödeyeceğim bilmiyorum.

08 Mart 2025 14:29

Vivense'den aldığım zigon sehpayı iade ettim. Kargo firmasından öğrendiğim bilgiye göre, 12 Aralık 2024 tarihinde Vivense'ye teslim olmuş. Ama bugün, 8 Mart 2025 tarihi itibarıyla, üzerinden 3 ay geçmiş olmasına rağmen hala ücret iadem yapılmadı. Kesinlikle Vivense'den ürün alıp mağdur olmayın. İade tutarı da düşük bir miktar değildi. Hala iade olmadı, satıcı 3 aydır iademi nasıl yapmaz? Hiçbir çözüm yok, hep oyalıyorlar.

04 Şubat 2025 19:52

Vivense'den aldığım zigon sehpa, adresime gelmeden kargo tarafından iade oldu Vivense. Ücretini talep ettiğim de ürünün tarafımıza iade olması gerekiyor denildi. Kargo firmasında ürünün 10 aralıkta Vivense ye teslim edildiği bilgisini aldım hatta teslim alan Vivense personeline kadar söylendi. Bunun üzerine defalarca aramama rağmen bugün 4 Şubat hala ücretim iade olamadı bu nasıl rezilliktir kesinlikle tavsiye etmiyorum Vivense'yi paramı iade etmiyorlar duyarsız ilgisiz. CİMER'e ve Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

15 Aralık 2024 14:51

Vivens pişmanlıktır asla alışveriş yapmayın asla. Kargo adresime gelemden kargo geri iade için Vivense götürüyor benim suçum olmadan sonra vivens iade olduğu için üstüne %30 kesinti yapılacağını söylüyor benim suçum ne burda paranızı çöpe atmayın. Alışveriş yapmayın. Hesabımdan kargo takibine bakıyorum teslim edildi görünüyor ama kargo firmasını arıyorum geri iadeye götürmüşler asla alışveriş yapmayın oyuna gelmeyin

1734263363654.screenshot-20241215-134642-samsung-internet.jpg
15 Aralık 2024 14:46

Vivense pişmanlıktır asla ve asla alışveriş yapmayın hesabım dan bakıyorum tarafıma teslim edilmiş görünüyor ama kargo adrese dahi gelden geri Vivense götürmüş. Vasat bir marka ben yandım siz yanmayın paranızı çöpe atmayın üstelik kargo iade olduğu için %30 kesinti yaocaklarmis hem teslim etmiyoalr hem kesinti yapılacağını soyluyolqr bu ne saçmalıktır oyuna gelmeyin almayın

11 Aralık 2024 13:03

Vivense'den 2 adet 3 lü zigon sehpa aldım ve son aldığımı hemen iade talebi oluşturdum. WhatsApp görüşmelerimde göründüğü gibi siparişimin iptalini sağladık dendi ama kontrol ettiğimde kargoya verilmiş bunun üzerine vivensin çağrı merkezini aradığımda iade talebiniz gerçekleşmedi bilgisi aldım sonra şikayet vara yazınca 1 ürünüm için iadeyi kabul ettiler. Ama o kadar ilgisizlerki diğer biz eve kargo beklerken 2. Ürünümü de iptal ermişler ve kargo satıcıya geri gitti. Adresime hatta bulunduğum ile bile gelmezken müşteri hizmetlerinden kargoyu iade olduğu için %30 kesinti yapılacağını öğrendim. Kargo firmasi bırakın adresime gelmeyi bulunduğum ile bile gelmedi kargo maliyeyitini bana yansımıyor. Kesinlikle alışveriş yapmayın paranızı çöpe atmayın çok kötü müşteri hizmetlerindeki personeller de bilgisiz yardımcı olamıyorlar

1733911419735.screenshot-20241129-174728-whatsapp.jpg
02 Aralık 2024 09:23 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Aralık 2024 09:45

Çözüm bulacağınızı zandetmiyorum 20 gündür beni oyaladınız sizin bu umursamaz tavrınız yüzünden ücret iadem gecikti. WhatsApp görüşmemde açık görseli var, orada iadenizi gerçekleştiriyorum diyorsunuz sonra tekrar aradığımda iadenizi gerçekleştiremiyoruz diyorsunuz. Bir daha asla alışveriş yapmam çevremde aldırmam. Sizin yüzünüzden kredi kartım gecikmeye girdi faiz oluştu ve kartım alışverişe kapandı.

Tatyana sonuçtan hiç memnun değil

Tatyana
20 Şubat 2025 23:41
Vivense'de İptaller Ve İade Sorunları Kaosa Dönüştü!
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Kevser
21 Mart 2025 13:18