Göksenin sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Vina Masa Takımı Pişmanlığı

18 Temmuz 2024 13:50

Vivense'den aldığım 68d604731015 sipariş numaralı "Vina mutfak masa takımı" 1 yılın sonunda masanın ayakları oynamaya, çatırdamaya, yamulmaya başladı, sandalyeler sırt kısmından ayrılmaya başladı. Değil sandalyeye oturmak, sandalyenin yerini değiştirmeye korkar olduk. Elimizde kalacak diye. Ki çalışan insanlarız, çoğunlukla evde yokuz yani bu sandalyeleri kullandığımız bile yok. Vivense gibi bir mağaza nasıl bu kadar kalitesiz bir ürün üretebilir, anlam veremiyoruz. Mağduriyetimizin en kısa zamanda giderileceğini ümit ediyoruz.

25 Temmuz 2024 14:44 (Şikayetten 7 gün sonra)
17 Aralık 2024 21:28

Bugün 17 Aralık. Vivense'den gelip sandalyelerimi tadilat için aldılar ve gittiler. Tam 5 ay geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadı Ben hala sandalyesizim. Gecikmeleri ile ilgili bir rapor da oluşturdum. Hala dönüş yok. Umarım şu mesajdan sonra birisi benimle iletişime geçer. Gerçekten pişmanlık yaşıyorum bu marka ile ilgili

13 Ocak 2025 12:52

Daha önce " Şikayetvar" sitesi sayesinde mağduriyetimi dile getirebildiğim Vivense masa takımım için Temmuz 2024'te marka çalışanları geldi. Sandalyelerim tadilata gitti. Ve o gün bugündür hala ses seda yok. Rica ederim. Artık mağduriyetim giderilsin.

22 Mart 2025 07:09

Vivense ekibi, Vivense'den aldığım masa takımının sandalyelerini Temmuz 2024'te tamir için evimden aldı. 2025'in Nisan ayı geldi, neredeyse bir yıl oldu; ne sandalyelerim geldi ne de sandalyelerin akıbetiyle ilgili bilgi alabiliyorum. Mağduriyetimin daha fazla uzatılmadan giderilmesini istiyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 16:49

Feriha
20 Nisan 2025 00:56
Vivense'den Alışveriş: Sorunlu Ürünler Ve İletişimsizlik
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
05 Eylül 2024 11:28
Vivense Mağdur Ediyor Masa Takımı Çöp Oldu
Cem sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 16:30

Emine