Fatih sonuçtan memnun

Vivense İptal Edilen Siparişimin İadesi 1 Aydır Yapılmadı

Fatih
18 Aralık 2023 01:08
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Şikayeti gördükten sonra bana hızlıca ulaştıkları ve paramı iade ettikleri için teşekkürler. Ancak bu kadar standart bir sürecin bu kadar uzaması, farklı platformlar üzerinden şikayet oluşturarak çözüme ulaşması üzücü.”

20 Kasım'da Vivense'den köşe koltuk ve gardırop siparişi verdim. 22 Kasım'da siparişimi iptal etmeme rağmen bugün, 18 Aralık itibarıyla hala para iadem yapılmamış durumdadır. Önce kendilerine konuyla ilgili e-posta gönderdim ve birkaç gün sonra benimle iletişime geçerek paramı Vivense bakiyeme ekleyebileceklerini söylediler. İstemediğimi ve paramın bankama geri iade edilmesini talep ettiğimi belirttim. Aradan geçen sürede tekrar e-posta gönderdim (çünkü size linkler gönderen bir telesekreterden başka bir müşteri temsilcisi veya herhangi bir muhatap bulmanız zor, kendileri isterse sizi arıyorlar sadece) ve paramın iade edilmesini, hala iadenin bankama yapılmadığını bildirdim. İlgili departmana ileteceklerini belirten bir yanıt e-postası geldi ve sonuç alamadım. Bu sürede, daha hazırlanmaya bile başlamadan iptal ettiğim ve elime hiç ulaşmayacak siparişimin ilk taksitini ödedim. Tekrar konuyla ilgili form doldurarak, bu gibi durumların markaların yıllar boyunca emek vererek yaratmaya çalıştıkları imajı zedeleyen bir davranış olduğunu söyleyerek, yine paramın en kısa sürede iade edilmesini istedim. İptal ettiğim siparişimin taksitlerini ödemeye başladığımı tekrar belirttim. Hala kendilerinden bir dönüş alamadım. 20 Aralık Çarşamba günü sabahına kadar benimle iletişime geçilmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'nden başlayarak, ilgili tüm kurumlara 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu çerçevesinde haklarımı arayacağımı bildiririm.

profile profile
18 Aralık 2023 09:16 (Şikayetten 8 saat sonra)
18 Aralık 2023 13:58

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Vivense hakkındaki soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Fatih
21 Aralık 2023 12:04

Ceyhun

Durumunuz sonuçlandımı acaba paranız geri yattı mı

Merve
26 Aralık 2023 15:40
Vivense'nin İptal Ettiğim Ürünlerin Parasını İade Etmemesi
Sanaz sonuçtan hiç memnun değil

Sanaz
28 Mart 2024 20:37
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
15 Aralık 2023 11:25