Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Garantideki Ürünüm İçin Geri Bildirim Yapmıyor.

06 Mayıs 2024 21:32

Vivense üzerinden almış olduğum baza hatalı kurulum sebebi ile sürekli içine çöküyordu. Destek almak çağrı merkezi üzerinden başvurdum fakat 1 ay boyunca geri dönüş alamadım. 1 ay sonra kırılan ve hasar gören parçaların değiştirilmesi için işlem başlattıklarını bildirdiler fakat üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen halen geri dönüş sağlamadılar.

vivense-garantideki-urunum-icin-geri-bildirim-yapmiyor-1.pdf
07 Mayıs 2024 11:30 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

07 Mayıs 2024 12:56

Dc0f06433509 sipariş no.

07 Mayıs 2024 15:38
05 Haziran 2024 06:15

Şikayeti yazmamın üzerinden 1 ay geçti. Sorunu firmaya iletmemin üzerinden toplam 3 ay geçti. E-posta üzerinden sözde yardımcı olmak amacı ile benimle iletişime geçen temsilci oyalamak ve müşteriyi yıldırmak amaçlı görevlendirilmiş olmalı. Her cevaplanan e-posta ''Gerekli parçalar temin edildi montaj ekibi en kısa sürede gelecek'' şeklinde ama o ekip hiçbir zaman gelmiyor. Gelecek diye belirttikleri tarihte sizi boşu boşuna evde bekletip işiniz gücünüz var mı diye düşünmeden gününüzü yok edip yine gelmiyorlar. Adeta dalga geçercesine bu süreç kısır bir döngü halinde sürekli devam ediyor. Ben hayatımda müşteri ile bu kadar dalga geçen ve müşteriyi küçük düşürüp parası ile rezil eden bir firma görmedim. Tercih edecek olanlar iyi düşünsün ve satış sonrası destek almayacaklarını bilsinler. Ürünün garantili olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Tüketici Mahkemesinde aylarca beklemek isteyenler bu firmadan alışveriş yapabilir.

Esin sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2025 17:53
"Ayrıca kupon göndermek için aramıştınız 5 yıldız veriyorum"

Tolga
23 Temmuz 2025 12:29
Vivense'den Alınan Bazanın Çökmesi Ve Uzayan Destek Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı
vivenseden-alinan-bazanin-cokmesi-ve-uzayan-destek-sureci-hayal-kirikligi-yaratti-4.jpg
vivenseden-alinan-bazanin-cokmesi-ve-uzayan-destek-sureci-hayal-kirikligi-yaratti-3.jpg
vivenseden-alinan-bazanin-cokmesi-ve-uzayan-destek-sureci-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg

İlayda
18 Şubat 2025 21:27