Muhammed
25 Temmuz 2024 13:00

18.05.2024 tarihinde Vestel'in bünyesinde olan windsor markasından vst 65e termosifon aldım. Teknik servis ürünün kurulumunu yaptı ancak yeterli vidalama yapmadığı için ürün yerine tam olarak montaj edilmedi ve bugün termosifonun montaj yerinden vidalar çıkarak termosifon yerinden kaydı ve düşmek üzere.

Ürünümün 3 yıl garantisi olduğu için müşteri hizmetlerini aradığımda teknik servise bilgi verildiğini beyan ettiler ancak teknik servis tarafımdan bu işlem için 800₺ talep etmekte. Bu olay tamamen teknik servisin yetersiz montajından kaynaklanmakta ve bizleri mağdur etmekte. Sorunumun ivedilikle çözüm bulmasını talep etmekteyim.

26 Temmuz 2024 11:54

Windsor markasından termosifon aldım. Ürün, teknik servisin hatalı montajı sebebiyle yerinden çıktı ve şu an düşmek üzere. İki gündür herhangi bir cevap verilmiyor. Defalarca durumumun acil olduğunu, ivedi olarak teknik servisin hatasını düzeltmesini talep ettim ancak hiçbir sonuç alamadım. Vestel güvencesinde olan bir markanın bu şekilde müşteriyi mağdur etmesi hiç ama hiç yakışmadı. Yapılan mağduriyet sebebiyle bütün yasal haklarımı kullanacağımı da belirtmek isterim.

26 Temmuz 2024 11:19

18.05.2024 tarihinde Windsor markasından vst 65E termosifon aldım. Teknik servis ürünün kurulumunu yaptı ancak yeterli vidalama yapmadığı için ürün yerine tam olarak montaj edilmedi ve bugün termosifonun montaj yerinden vidalar çıkarak termosifon yerinden kaydı ve düşmek üzere. Ürünümün 3 yıl garantisi olduğu için müşteri hizmetlerini aradığımda teknik servise bilgi verildiğini beyan ettiler ancak teknik servis tarafımdan bu işlem için 800₺ talep etmekte. Bu olay tamamen teknik servisin yetersiz montajından kaynaklanmakta ve bizleri mağdur etmekte. Sorunumun ivedilikle çözüm bulmasını talep etmekteyim

1721981900303.img-3958.jpg
30 Temmuz 2024 15:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Egemen sonuçtan memnun

Egemen
02 Kasım 2023 14:05
"Vestel çözüm merkezinden Gamze Hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
21 Ekim 2025 21:17

Vestel Termosifon Siparişi Ve Garanti Sorunları

Jehad
17 Şubat 2025 20:45
Vestel Termosifon Siparişi Ve Garanti Sorunları
İnci sonuçtan hiç memnun değil

İnci
24 Temmuz 2023 19:01