Vestel Çamaşır Makinesi Şikayet

Çiğdem
22 Mayıs 2024 17:03

Vestel cmı 108122 Wi-Fi 10kg çamaşır makinesini 1,5 yıl önce internet üzerinden satin aldık. Fakat birkaç ay içinde servis çağırmak zorunda kaldık. Makine banyoda adeta titriyor uçak kalkış sesine benzer sesler çıkarıyor, içinde taş varmış gibi sesleri de cabası. Makine tam 4 kez servise gitti ve günlerce mağdur edildik. Gelen servis çalışanları makinenin her parçasını her gelip gitmede değiştirdi durdu (tek şey kazan orijinaldi şu anda onu değiştirmek üzere yine makinemi aldılar) Servis çalışanları makinenin sol tarafta bulunan programlarını tercih etmememizi, makineyi yari yarıya çamaşır ile doldurmamızı, 1000 devirden sonra sıkma yapmamamız gerektiğini, uzun programlarda çalıştırmamızı vb. Söyledi. Günlerce makine gelmiyor. Şu anda makine tekrar serviste. Her gelen servis 2 güne getiririz diyor fakat 10 günden önce makine gelmiyor. Değişim talep ettik fakat Vestel sattığı ürünün arkasında değil. Asla bu markayı evinize sokmayın Sikayetvar sitesinde bu ürünle ilgili hep aynı şikayetleri Vestel görüyor fakat müşteriye sattıktan sonra memnuniyeti umurlarında değil!

23 Mayıs 2024 09:29 (Şikayetten 16 saat sonra)

Omur
Omur
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun bizde de var mahkemeye vereceğim pazartesi

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 10Kg Çamaşır Makinesi Olduğu Yerde Yürüme Titreme Sıkma Sorunu

Yasin
03 Nisan 2024 12:05
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Olgun
01 Ekim 2024 21:35