Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 10Kg Çamaşır Makinesi Olduğu Yerde Yürüme Titreme Sıkma Sorunu

Yasin
03 Nisan 2024 12:05

Vestel marka, 7 aylık, 10 kg kapasiteli çamaşır makinemde başlangıçta yerinden oynama sorunu yaşadım ve servisi çağırdım. Geldiler ve sorunu çözdüklerini söylediler. Ancak gittikten sonra arıza bir saat içinde tekrar meydana geldi. Tekrar servis çağırdım ve iki gün sonra aynı işlemin tamamlandığı belirtildi. Fakat bir hafta sonra aynı arıza tekrarlandı ve bir gün sonra makine yine bozuldu. Servis yine geldi. Bu sefer cihazın gövdesinde sorun olduğunu belirterek cihazı aldılar ve gövdeyi değiştirdiler. Ancak cihaz geri geldiğinde sorun devam ediyordu ve ek olarak makine yüksek sesle çalışmaya ve titremeye başladı, ayrıca sıkma işlemi de yapmıyordu. Servis tekrar geldi ve yaklaşık 10 dakika sonra makinenin sıkma yapmadığını ve titrediğini doğruladı. Değişim talep ettim. Bana, cihaza daha az çamaşır atılması ve çamaşırların katlanarak yerleştirilmesi gerektiği söylendi. Ürünüm 15 gündür serviste ve Vestel, cihazın arkasında durmuyor. Her seferinde müşteriyi küçümseyerek ve yanlış anlayarak hareket ediyorlar. Unutulmamalıdır ki Vestel'i bu noktalara getiren, bu Türk milletidir. Ürünümü size hediye olarak bırakıyorum. Beni 1,5 aydır mağdur ettiniz ve makinemi size bir mağduriyet hediyesi olarak bırakıyorum.

profile profile profile
04 Nisan 2024 13:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Vestel Çamaşır Makinesi Şikayet

Çiğdem
22 Mayıs 2024 17:03

Semra
02 Şubat 2024 17:39
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Selda
03 Aralık 2024 14:01

Muhammet
17 Nisan 2024 16:26
Vestel Çamaşır R Makinesi Pis Koku Ve Gürültü Sorunu
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 18:40

Vestel Kategorileri