Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Değişim Kabul Etmemesi

17 Mart 2024 21:38

Vestel çamaşır makinesi ürününün garanti süresi devam etmektedir. Sıkma işlemi sırasında sesli ve sarsıntılı bir şekilde çalışmaya başlamıştır. Servis çağırdım ve ürünün amortisörleri değiştirildi. Kazan ve pompa değişimi yapıldı, ancak problem devam etti. Tekrar servis çağırdım ve 'Problem devam ediyor.' dedim.

Servis personeli ayak ayarlarının bozuk olduğunu söyledi ve ayakları değiştirdi, fakat problem yine devam etti. Bir kez daha servis çağırdığımda, gelen servis personeli makinenin 2 yıllık olduğunu ve ses yapmasının normal olduğunu belirtti.

Müşteri hizmetlerine ürün değişimi talebinde bulundum. Evime gelen yetkili servis hızlıca dönüş yaptı, ancak ürünün değişimine uygun olmadığını ifade etti. 'Sizin müşteri memnuniyetiniz bu mu? ' diye sordum, 'Evet.' yanıtını aldım ve makinenin çalışma şeklinin bu olduğu belirtildi.

Anlaşılan o ki tüm Vestel çamaşır makineleri bu şekilde çalışıyor. Şikayetçiyim. Bu durumdan dolayı şikayetimin giderilmesini talep ediyorum.

18 Mart 2024 16:57 (Şikayetten 19 saat sonra)

30 Mart 2024 04:41

Bir hafta oldu hala çözüme kavuşturulmadı. Ve ben bu bozuk çamaşır makinesi ile bir şekilde idare etmek zorunda kalıyorum. Garantisi devam eden ürünüme müdahale edilmemesi ve ürünü sanki ikinci elçiden almışım gibi kullanmak. Artık çözüme kavuşturulmasını istiyorum bu kadar ihmal edilmemeli

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Sıkma Esnasında Çok Yerinden Kımıldıyor

Abdurrahman
25 Ocak 2024 11:41
Seda sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 14:15

Emine
03 Ekim 2023 11:03
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
10 Ekim 2023 15:16
"Ürün değişimi gerçekleşti şu an hiçbir problem yok 2 aydır yeni cihaz çamaşırlar kupkuru 😊😊. Teşekkürler..."

Vestel Kurutma Makinesi Ses Çıkarıyor

Mehtap