Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 58UA9600 58 İnç 4K Android TV Kendi Kendine Kapanma Sorunu

26 Kasım 2023 22:29

Merhabalar, Vestel 58UA9600 58 inç 4K Android TV aldım. Televizyon donuyor, kasılıyor ve ardından kendiliğinden kapanıyor. Kumandaya basınca televizyon açılmıyor. En sonunda fişini çekip takınca ancak o zaman açılıyor. Daha önce iki defa servis geldi. Fabrika ayarlarına döndüler, sonrakinde de yazılım güncellemesi yapılacağı söylendi. Yazılım güncellendikten sonra cihazdaki tüm uygulamaları kullanamıyoruz. Netflix, Prime, Exxen, Blu TV gibi uygulamalar açılmıyor, yeniden başlatıyor. Bu sorun için üç kere servis geldi ve hiçbir çözüm üretemedi. Şu anda da fabrikadan yazılım güncellemesi gelmesini bekliyoruz. Bu süre ne kadar uzayacak bilmiyoruz. Aldığımız günden beri verim alamıyoruz. Vestel markasını tercih ettiğime pişman oldum. Yerli malı diye tercih ettik ama sanırım yanlış bir karar vermişiz. Ne servis ekipleri ne de telefondaki yetkililer, işlemleri hızlandırma konusunda herhangi bir aksiyon almıyor. Toplamda altı kere televizyon için servis geldi ve hala sorun çözülemedi.

vestel-58ua9600-58-inc-4k-android-tv-kendi-kendine-kapanma-sorunu-7.mp4
vestel-58ua9600-58-inc-4k-android-tv-kendi-kendine-kapanma-sorunu-6.jpg
vestel-58ua9600-58-inc-4k-android-tv-kendi-kendine-kapanma-sorunu-5.jpg
27 Kasım 2023 09:44 (Şikayetten 11 saat sonra)

28 Kasım 2023 21:13

Şikayetim size ulaştı da ne gibi bir çözüm ürettiniz ya da ne gibi bir geri dönüş sağladınız sadece otomatik bir mesaj

Muhammed
12 Kasım 2023 22:45