Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 43UA9631 43'' 4K Android TV Kusur Hk

Vestel 43UA9631 43'' 4K Android TV Kusur Hk
Fatma
09 Aralık 2023 20:39

Merhaba, aslında süreç şu an avukatlık dahi olmuş ama insan yaşanılan mağduriyete kayıtsız kalmamalı. Özellikle kendi gözlerinizle görüyorsanız üzgünüm ama susmak hiç doğru değil. 27.10.2023 tarihinde Balıkesir Vestel Ekspres Kurumsal Satış mağazasından G012023000503817 E-Fatura numarası ile 43UA9631 43'' 4K Android TV satın alındım. Ancak alındığım günden bu yana firmayla ürünün -kusurlu/ayıplı ürün- olduğu kanıtlanmaya çalışılıyorum. Anladığım üzere teknolojide dünya markaları arasında olan Vestel markası ürün analizlerinde ya da incelemelerinde eski usûl esnaf modeli ''Bu üründe bir şey yok, paranı da geri vermem, sorununu da çözmem mantığıyla ilerliyor. Ortalama 5 dakika TV izleyemiyorum çünkü; özellikle açık renklerde ciddi bir pigment sorunu var. Odaklanmada bulanıklaşma, açık renklerde kayma, açık renklerde ''ben acaba astigmat mı oldum? TV de bir sorun yokmuş o zaman sorun benim gözümde '' diyebileceğiniz tüm problemleri ve kafanızda ki sorularla 5dk kalakalıyorsunuz. Bende bu durumda bir video çektim sorun bizde mi diye sizlere sormak için. Çektiğim video ütüyle çekilmedi insan gerçekten bu durumda sinirlerini kaybediyor. Video çektiğim telefon iPhone 14. Mercek odaklanma konusunda inanın bana bu teknoloji markası TV den çok çok iyi. Takdir sizlerin. Ancak insanlara (aslında müşteri) bu şekilde yaklaşmak ve sorunu çözüme kavuşturmadan bu üründe bir şey yok demek iş ahlakına da tüketici haklarını da yakışan ya da uyan bir davranış değil.

11 Aralık 2023 10:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Serdar
12 Ekim 2024 23:41
Vestel TV'de İnternet Bağlantı Sorunu

Yeni Alınan Vestel TV Ekranında Kısa Sürede Oluşan Siyah Gölgeler Ve Değişim Reddi

Kerem
11 Ağustos 2025 20:54
yeni-alinan-vestel-tv-ekraninda-kisa-surede-olusan-siyah-golgeler-ve-degisim-reddi-2.jpg
yeni-alinan-vestel-tv-ekraninda-kisa-surede-olusan-siyah-golgeler-ve-degisim-reddi-1.jpg

Emrah
21 Şubat 2024 21:27
Engin sonuçtan memnun

Engin
12 Temmuz 2023 12:35
Sedef sonuçtan çok memnun

Sedef
18 Mart 2024 12:01
"Biraz zor da olsa geri dönüş ve para iadesi sağlandı teşekkür ederim."
Vestel Den 43 Ekran TV Almaya Çalışmak
Vestel Kategorileri