Muhammet
17 Nisan 2024 16:26

Vestel marka çamaşır makinesini yeni aldım ve aldığım günden beri sürekli çamaşırlarda hoş olmayan bir koku bırakıyor. Ayrıca, sıkma işlemi sırasında gürültü yapıyor ve kazan titriyor; denge taşı oynuyor gibi görünüyor. Bu nedenle servisi iki kez evime çağırdım. Bir kez de cihazı servise götürdüm, onarım yapıldığını söylediler ancak sorunlar devam ediyor. Vestel gibi global bir firmanın bu duruma ilgisiz kalmasından dolayı çok rahatsızım ve cihazın değişimini talep ediyorum. Servis üç defa gelmesine rağmen sorunu çözemedi ve değişim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Vestel, müşteri memnuniyetini ön planda tutmalı ve tüketicisinin yanında olmalıdır. Tüm halkımıza ve Vestel yetkililerine sesleniyorum: Vestel'den beklentimiz bu olmamalı.

18 Nisan 2024 14:00 (Şikayetten 21 saat sonra)
Muhammet
18 Nisan 2024 15:27

Merhaba Vestel yetkilisi makinedeki sorunum yetkili servis e gidi gelmesine rağmen çözülemedi ve bana döndüklerinde bir şey yapamayacaklarını söylediler ben makinemi bu şekilde kullanmak istemiyorum ve değişim talep ettim hiçbir sonuç alamıyorum yıkanan çamaşırlarım pis bir koku ile çıkmaya devam ediyor bu konuda yardımınızı ve ilginizi bekliyorum ve yine makinemin değişimini istiyorum

Filiz sonuçtan çok memnun

Filiz
18 Mayıs 2024 01:18
"Çamaşır makinem değiştirildi, üstelik bir üst modeli ile. Vestel markasının ürünün arkasında durması beni memnun etti. Bu süreçte sorunumla ilgilenen emeği geçen gülsal Vestel yetkili satıcımıza, altunlu teknik servisimize teşekkür ederim. Ama en çokta beni sabırla dinleyen Murat beye ayrıca teşekkür ederim. Vestel 👍👍👍👍👍"

Beyaz
14 Ocak 2024 18:54
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Kötü Koku Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Berna
16 Ağustos 17:49
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Ocak 2024 22:23