Mehmet sonuçtan çok memnun

VakıfBank Eksi Hesabımın Aylık Fazladan Faiz Alması

VakıfBank Eksi Hesabımın Aylık Fazladan Faiz Alması
14 Ağustos 2024 05:10

Kredili mevduat hesabının aylık faizi yüzde 5 olmasına rağmen benden bir de fazladan faiz koyarak ücret tahsil ediyorlar. Bugün VakıfBank'ı aradığımda müşteri temsilcisi bunu 'siz değil, biz de faizini hesaplayamayız' diye bir cümle kurdu. 264 bin eksi hesabım var, 13 bin gelmesi lazım. Benden bu ay 19.850 lira maaşımdan kesinti yapacaklar. Aylık faizini alıp fazladan olan 6.850 liranın maaşımdan kesilmemesini istiyorum.

02 Eylül 2024 21:10

VakıfBank'ın geçen ay maaşımdan kesilen 19.850 bin lira kredili mevduat hesabımın faizi bu ay da 17.179 lira geldi. Kredili mevduat hesabın aylık faiz oranı %5 olmasına rağmen bu ay yine aynı sorunla karşılaşıyorum. 264 bin liranın aylık faizi 13 bin lira olması gerekirken usulsüz bir şekilde bu ay benden yine 4.179 bin lira fazladan maaşımdan kesinti yapacaklar. Müşteri hizmetlerini arıyorum nasıl bir faiz işletiyorsunuz diyorum 'bunu siz değil biz de hesaplayamıyoruz diyorlar.'Her defasında aynı cevap almaktan bıktım. Usulsüz bir şekilde yapılan bu durumun düzeltilmesini istiyorum.

vakifbank-eksi-hesabimin-aylik-fazladan-faiz-almasi-1.jpg
15 Ağustos 2024 00:29

VakıfBank'a bugün sabah buraya yazmış olduğum şikayetin devamı niteliğindedir. Acilen kredili mevduat hesabımın aylık faizi dışında alınan faiz tutarının maaşımdan kesilmemesini istiyorum. VakıfBank müşteri hizmetlerini bugün aradığımda siz değil bizde hesaplayamıyoruz nasıl bir faiz oranı olduğunu çok karışık diyor. Yani onlarda nereden ne kadar faiz bulurlarsa koyuyorlar eksi hesaba galiba aklıma başka bir şey gelmiyor. VakıfBank bile bilmiyor gerçekten ne kadar faiz koyup ücret yansıtacaklarına. İvedi bir şekilde düzeltilsin başka insanların da canı yanmasın.

14 Ağustos 2024 05:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ömür sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 18:12

Ramazan
01 Şubat 2024 13:57
VakıfBank Kredi Mevduat Hesap Faizi

01 Ocak 2025 22:15
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 21:58

01 Mayıs 2024 17:29