Sky Limit Kredi Kullanımında Engeller Ve Çözüm Arayışı

11 Aralık 2024 20:02

Sky limitten yanlış faiz oranıyla kredi kullandığım için cayma hakkımı kullandım. Tekrar kredi çekmeyi denediğimde, bu kanaldan gerçekleştirilemediği ve en yakın şubeye gitmem gerektiği uyarısıyla karşılaştım. 10 yıldır maaş müşterisiyim ve bankaya gitmeden kredi kullanma hakkımın elimden alınmasını doğru bulmuyorum. Şube ile görüştüğümde, cayma hakkı kullandığım için bundan sonra sky limitim olsa bile bankadan kullanmam gerektiği bilgisini aldım. Limitim varsa neden bankaya gitmem gerektiğini anlamıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadım. Talep oluşturuyorum fakat uygun bir başlık olmadığı için mobil bankacılıkta farklı sekmelere aktarılıyor ve bir çözüm bulamadılar. Yardımcı olamadılar. Bu konudaki şikayetimi kimse dikkate almadı ve hiçbir sonuca ulaşamadım. Yardımlarınızı rica ederim. Bu sistemsel arızanın giderilmesi için gereğini rica ederim. Yani ömür boyu sky limitten mobilden kredi kullanamamak nedir?

11 Aralık 2024 20:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ugur
Ugur

Merhaba sizin hata düzeldi mi tekrardan açıldı mı

Durmuş
Durmuş

Merhaba benimde aynı sorunum var caymak hakkımı kullandıktan sonra mobilden kredi işlemlerim kapandı acildimi geri

11 Aralık 2024 20:09

23 Mayıs 2025 07:15