İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Sosyal Destek Kampanyası

Turkcell'in Sosyal Destek Kampanyası
11 Temmuz 2023 12:16

Merhaba, 0542********82 numaralı Turkcell hattımdan, Turkcell Sosyal Destek kampanyasından faydalanmak istiyorum. 152847721 numaralı talebime istinaden istedikleri tüm evrak ve belgeleri göndermeme rağmen ve Turkcell müşteri temsilcisi ne de Diyarbakır Hani de bulunan Turkcell iletisim merkezleri kesinlikle yardımcı olmadılar. Bir kampanya sunuyorlar ama kesinlikle alakası bile yok. 1 haftadır beni oyalıyorlar ve çözüme ulaşmadı. En kısa zamanda sorunun çözülmesini talep ediyorum. Turkcell müşteri hizmetlerinden ve Diyarbakır Hanide bulunan Turkcell ana bayilerinden şikayetçiyim.
Her müşteri temsilcisi farklı bir şey söylüyor biri diyor olmuyor biri diyor şöyle yapın olur biri diyor Turkcell bayiisine gidin bayiiye gidiyoruz Merkeze gidin gibi 1 haftadır beni başlarından atıyorlar. Turkcell pişmanlıktır başka bir şey demiyorum

11 Temmuz 2023 12:57 (Şikayetten 40 dakika sonra)

14 Temmuz 2023 10:13

Merhaba İbrahim Bey, 10.07.2023 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 11.07.2023 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

14 Temmuz 2023 10:16

Ben 2 gün önce şikayette bulundum. Siz bana siz bana 4 gün önce sunamadığınız sonuçtan bahsediyorsunuz neyse

Rıza sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 09:44
Turkcell Sosyal Destek İndirim

Sosyal Destek İndirimi Sürekli İptal Ediliyor: Turkcell'den Çözüm Bekliyorum

31 Ağustos 2024 18:47
Arda sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 21:24
Turkcell'in Arkadaş Davet Kampanyası'nda Yaşanan Hediye Çeki Sorunu
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 10:25
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
22 Temmuz 2025 14:39