Turkcell'in İnternet Transferi Kısıtlaması

05 Kasım 2024 17:55

Turkcell Biz uygulaması habersiz şekilde mobil uygulamadan kalkmış. Eskiden keşfet hediyeler kısmında çıkıyordu. Turkcell Biz ekibi oluşturup internet transferi yapıyordum. Zaten avantaj olarak bunu sunuyordu. O da 2 GB ile sınırlıydı. Yani bir kişi ekipteki diğer kişi ya da kişilere en fazla 2 GB gönderebiliyor ya da alabiliyordu. Şimdi Turkcell bu uygulamayı mobilde kısa yollardan kaldırmış. Ve sadece 1 GB ücretsiz transfer hakkı getirmiş. 2 ve daha fazlası (6 GB'ye kadar maksimum) 25₺ ücret karşılığında transfer ettiriyor her bir transferi. Ya ben zaten faturamda 300'e yakın para ödeyip almışım bu tarifeyi. Sana ne benim transfer sayımdan.

05 Kasım 2024 17:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Kasım 2024 13:51
06 Kasım 2024 14:09

Sunduğunuz avantajı (! ) her yıl tarife ücretimi 2-3 katına çıkarak devam ettiriyorum. 1 GB peşine düşmüşsünüz. Kaşıkla verip kepçeyle alıyorsunuz. Bizlere sadaka verir gibi sunduğunuz avantajlarınızdan bile 25₺ almaya başlamışsınız. Bravo. Telekomünikasyonu düşük hız ve kalitede alırken yüksek bedel olarak ödeyen ülkede tekel olunca böyle oluyor.

06 Kasım 2024 14:49
turkcellin-internet-transferi-kisitlamasi-1.jpg

Turkcell mobilden işlem yapılamıyor. Ne hizmeti pardon?!

Turkcell Biz Kampanyasında Hediye İnternet Sorunu

Selvinaz
26 Ekim 2024 17:21
Turkcell Biz Kampanyasında Hediye İnternet Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 15:12
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
16 Kasım 2023 00:15
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell İnternet Paketinde Şaşırtıcı Tüketim

Gülay
24 Ekim 2024 10:08
Turkcell İnternet Paketinde Şaşırtıcı Tüketim
Eren sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 10:38
Turkcell Kategorileri