Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Vefat Devir İşlemi Sorunu

28 Haziran 2024 19:50

Babam 2 gün evvel vefat etti. Babamın faturalı Turkcell hattını annemin üzerine devretmek istedim. 8 kez bu işlem için 532'deki görevli arkadaşla ve 5 farklı bayi ile görüştüm, hepsi farklı şey söylüyor. 1. 532 yetkilisi diyor ki 750 TL + Mayıs ayında taahhüt vermişsiniz; bu sebeple 468 TL cayma bedeli, falan vergisi, filan vergisi + toplamda onlar için de ekstra para 12 taksite bölünür, 1 sene ödersiniz diyor. 2. Temsilci, 450 TL özel iletişim vergisi öder, cayma bedeli ödemezsiniz zira cayma yok, devir işlemi var diyor. 3. Temsilci, 750 TL verirsiniz, hat sıfırlanır, yeni hat tanımlanır, taahhüt belirlenir, o şekilde devam edersiniz diyor. Kime nasıl inanacağız şaşırdım kaldım.

28 Haziran 2024 19:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Haziran 2024 10:51
29 Haziran 2024 11:25

Öncelikle biz vefat sonrası kapatma işlemi değil eşine devir işlemi yapma niyetindeyiz üstte yazılı şikayetimi okursanız bizim meselemizin özü rahmetli babamın hattı ve hali hazırdaki paketini olduğu gibi devir etmek istediğimizdeki 8 farklı sonuç sunan 532 diyalogları

Sedat
Sedat

Öncelikle selamın aleyküm dedem vefat etmişti 6 7 ay falan oluyor askerde olduğum için fazla ilgilenemedim hat ile şu an hattım aramaya vs ye kapalı kimse ne arayabiliyor ne ben arayabiliyorum daha önce aynı şikayeti yazmıştım geri döndüler fakat Turkcell bayisini aradığımda hattı devir alamazsınız vefat etmeden almalıydınız falan diyorlar bn yardımcı olacak kişi kim acaba

Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 18:30
Turkcell Faturalıdan Faturasıza Hat Devir İşlem Mağduriyeti
Ece sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 14:41
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 13:03

Turkcell Kategorileri