30 Aralık 2023 12:56

Merhabalar, 28 Aralık saat 20:00 sıralarında yurt dışı seyahatim öncesinde, mevcut hattımın yurt dışında kullanımının ekstra ücrete (180 TL) tabi olması sonucunda, uygulamanız ve sitenizde belirttiğiniz şekilde bazı Platinum Black paketlerinin yurt dışında herhangi bir ücrete tabi olmadan 1 veya 3 gün boyunca ücretsiz şekilde kendi paketlerini kullanabileceği belirtilmişti. Platinum müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede, açıklamada yazan paket isimlerinin çıkmadığını ve kampanyaların hangi paketler için geçerli olduğunu sordum. Kontrol edildikten sonra paket isimlerinin değiştiğini ancak mevcut paketimin 'Platinum Black Star+ 80 Paketi'ne güncellersem 3 gün boyunca yurt dışında ek ücret ödemeden paketimin özelliklerini kullanabileceğim söylendi. Bu arada sitenizde 'Platinum Black Maksi 80' olarak geçmektedir. Ben de tabii ki müşteri temsilcime ve onun yönlendirmelerine güvenerek mobil uygulama üzerinden paketimi aylık 800 TL olan pakete güncelledim. Oysa bir önceki paketimin aylık ücreti 300 TL idi. Hal böyleyken, tüketiciyi alenen ya da bilmeden yanlış yönlendirme veya aldatma sonucu mağdur olduğumu, yurt dışında kullandığım 2 gün boyunca toplam 360 TL faturama ek bedel yansıtıldığını görmekteyim. Sık sık yurt dışına çıkan biri olarak avantajlı gelen bu paket benim için dezavantajlı bir duruma dönüştü. Geçmişte ve gelecekte ilgili hatanın düzeltilmesini talep ediyorum ve düzeltilmediği takdirde konu hakkında hakkımı aramak adına gerekli makamlara başvuracağımı bildirmek isterim. Saygılarımla.

30 Aralık 2023 12:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Aralık 2023 10:55

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Şafak
07 Kasım 2023 11:38
Turkcell Kullanılmayan Yurt Dışı Paket Ücreti Yansıtılması

18 Mart 2024 12:37

Nazlı
23 Kasım 2023 21:12

20 Mart 2025 19:03
Faturalı Paket Şoku: Sözleşme Yok, Fatura İki Katı!
Faturalı Paket Şoku: Sözleşme Yok, Fatura İki Katı!
İrem sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 18:00
Turkcell Paket İçeriği Hatalı