Furkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 18:04

Turkcell Superbox kullanıcısıyım. Superbox tarifem Eylül ayında sonlanıyordu ve telefondaki Turkcell uygulamasından Superbox devam paketiyle paketimi devam ettirmek istedim ama Turkcell adeta biz müşterilerini aldatıyor. Katılım kriterleri bölümünde devam paketini onaylayanlara"Superbox Devam 150 GB teklifine kontrat yenileme yapan abonelere 12 ay boyunca Superbox Hediye 50 GB teklifi verilecektir." Aynen bu şekilde yazıyor. Bende bu yazıya inanarak devam ettirdim. Sözleşmemi ama hediye 50 GB internetimi alamıyorum Turkcell'den. Gördüğünüz gibi resimlerde de paylaştım. Paketimde sadece 150 GB internet görünüyor. Orada bir de 50 GB hediye internet olması lazım. Gereğinin yapılmasını istiyorum yoksa şikayetimi daha da üst kurumlara yapacağım Superbox kullananlar bu aldatmaya karşı duyarlı olun.

17 Ekim 2024 18:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Ekim 2024 07:53
18 Ekim 2024 15:45

Beni Turkcell'den aradılar ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Superbox kullanıcıları bu aldatmacaya karşı uyanık olun. Ben Turkcell'in yıllardır kullanıcısıyım ve Turkcell müşterilerine hiç yardımcı olmuyor ve mağdur ediyor. Şikayetimi daha üst kurumlara da ileteceğim. Superbox kullanıcılarına önerim sözleşmeniz bittiyse devam ettirmeyin iptal edin sizlerde benim gibi mağduriyet yaşamayın. Bende iptal ettireceğim.

İsmail
31 Aralık 2024 10:56

Turkcell Dijitale Özel 150 GB Superbox Mağduriyeti

Doğan
16 Şubat 2024 03:25
Turkcell Dijitale Özel 150 GB Superbox Mağduriyeti
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Yenilemede 50 GB Hediye İnternet Hakkım Yüklenmedi!

02 Ağustos 2025 19:58

Superbox Hediye 50 GB Kampanyasından Yararlanamama Ve Yüksek Zam Şikayeti