Veli sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Bağlantı Kopması

29 Temmuz 2023 23:09

Turkcell süper box kullanıyorum, internet bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. Kaç kere müşteri hizmetlerini aradım, herhangi bir bağlantı kopma veya hız problemi olmadığını söylüyorlar fakat maalesef interneti kullanamıyorum. Lütfen bu konuya bir açıklık getirin ya da üyeliğimi kapatın.

21 Eylül 2023 23:28

Turkcell box kullanıyorum aylık 450 TL ödüyorum lütfen internetim çeksin bağlantı kopma sorunu var kaç kere yazdım yoksa konuyu mahkemeye taşıyacağım geri dönüş yapılmıyor donma bağlantı kopma sorunu var kaç kere yazdım gerekirse kimse Turkcell box kullanmasın diye reklam bile yaparım yeter artık

20 Eylül 2023 20:06

Turkcell süper box kullanıyorum internet hiç çekmiyor sürekli donma sorunu oluyor o kadar aylık para veriyorum lütfen yeter artık arayın ilgilenin yoksa hakkımı mahkeme kararı ile almak zorunda kalacağım donma hız bağlantı kopma sorunu var ve bu sorun kaç aydan beri devam ediyor

29 Temmuz 2023 23:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Temmuz 2023 08:35

Değerli Müşterimiz, Baz istasyonunun bulunduğu bölgedeki coğrafi koşullara, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye ve baz istasyonun uzaklığa göre alınan hız değerleri değişkenlik gösterebiliyor. Detaylı inceleme yapabilmemiz için hız testinizin sonucunu ve kurulum yapılan yerin açık adresini Turkcell uygulamamızdan “Yardım - Arama ve Bağlantı Kontrolü - Talep İlet” adımlarını izleyerek iletebilir, durumu 'Taleplerim' kısmından takip edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 0532 532 0000 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Zahide
13 Aralık 2024 19:31

Turkcell Süper Box Bağlantı Sorunu

Coşkun
01 Mayıs 2024 21:32
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
27 Ağustos 2023 08:54

11 Şubat 2024 12:07
Diyar sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 17:22
Turkcell Superbox İnternet Hızı Çok Düşük Ping Giriyor