Turkcell Süper Box Şikayet

Turkcell Süper Box Şikayet
29 Haziran 2024 14:36771

Turkcell Superbox kullanıyorum ama 3 günden beri modem de Wi-Fi ışığı yanmıyor. Modem bozuk galiba, defalarca arıyoruz ama hala gelen yok. Fatura geldiği zaman hemen almasını biliyorsunuz. 3 günden beri kullanamadığımızın ve bizim mağduriyetimiz ne olacak? Ben şahsen hakkımı helal etmiyorum. Sahadaki ekipler kurulumda bile zor getirmişti, şimdi sorun için şikayetlerimize müşteri hizmetlerini aramamıza rağmen gelmiyorlar.

1 Temmuz 2024 22:18

Hiçbir gelişme olmadı hala çalışmıyor süper borçları arayan soran gelen giden olmadı ama fatura hala yazmaya devam ediyor

29 Haziran 2024 17:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

29 Haziran 2024 17:09

Değerli Müşterimiz, Baz istasyonunun bulunduğu bölgedeki coğrafi koşullara, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye ve baz istasyonun uzaklığa göre alınan hız değerleri değişkenlik gösterebiliyor. Detaylı inceleme yapabilmemiz için hız testinizin sonucunu ve kurulum yapılan yerin açık adresini Turkcell uygulamamızdan “Yardım - Arama ve Bağlantı Kontrolü - Talep İlet” adımlarını izleyerek iletebilir, durumu 'Taleplerim' kısmından takip edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Rıza
1 Temmuz 2024 22:15

Şehrin merkezinde nasıl baz istasyonuna uzak olabilir açık adres yazıp sorgulama yapabilirsin diyorsun ben yapmayacağım bunu o kadar para veriyorsam sen gelip yapacaksın müşteri hizmetlerini o kadar aradık söylüyoruz aciliyetinizi belirteceğim diyor ama sonuç yok bence şunu kendinize sorun ha RAM mı helal mi yiyoruz diye

Ramazan
Şikayeti Çözüldü
3 Temmuz 2024 22:50

Bu modemlerin tamamı arızalı. Bunu biliyorlar. Değişim yerine bilerek oyalıyorlar. Başka modemle çalışıyor hat. Modeminin arızalı olduğunu ispat ediyorum. Yinede bölgeden diyorlar. İlgilenen yok. Abonelik iptali istedim. Hem hizmet sunamıyorlar hem de 1000 TL den fazla fatura mesajı geliyor. Çözemezler sorunu. Çünkü modem bozuk. Zarar etmemek için bakmazlar. Ancak bıktırıp abonelik iptali yaptırırlar. Ondan da yüklü miktarda kazanıyorlar zaten. Nasılsa sözleşmeyle yasallaştırmışlar mağdur etmeyi

Turkcell Superonline Süper Box Çalışmıyor

9 Mayıs 2024 15:011.959

Turkcell'den Superbox aldım yaklaşık olarak 3 hafta önce. Modem bozuk çalışmıyor. Ben bu ay kullanmadığım internet için ...

Turkcell İnternet Arızası Superbox

8 Mayıs 2024 09:44767

Merhaba Turkcell Superbox kullanıcısıyız. 3 aydır müşteri hizmetlerini arıyoruz fakat bir türlü sonuca bağlayamıyoruz. M...

Tümünü Gör
Turkcell Uygulama Giriş Erişim Sorunu

Turkcell UygulamaGiriş Erişim Sorunu

Burak
Turkcell Müşteri Temsilcisinin Geçiştirmesi!

Turkcell MüşteriTemsilcisinin Geçiştirmesi!

Turkcell Superbox İnterneti Çabuk Bitiyor