Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Süper Box Şikayet

Turkcell Süper Box Şikayet
29 Haziran 2024 14:36

Turkcell Superbox kullanıyorum ama 3 günden beri modem de Wi-Fi ışığı yanmıyor. Modem bozuk galiba, defalarca arıyoruz ama hala gelen yok. Fatura geldiği zaman hemen almasını biliyorsunuz. 3 günden beri kullanamadığımızın ve bizim mağduriyetimiz ne olacak? Ben şahsen hakkımı helal etmiyorum. Sahadaki ekipler kurulumda bile zor getirmişti, şimdi sorun için şikayetlerimize müşteri hizmetlerini aramamıza rağmen gelmiyorlar.

01 Temmuz 2024 22:18

Hiçbir gelişme olmadı hala çalışmıyor süper borçları arayan soran gelen giden olmadı ama fatura hala yazmaya devam ediyor

01 Temmuz 2024 22:08

Turkcell Superonline modem arızası 5 günden beri şikayet ediyoruz müşteri hizmetlerini arıyoruz Wi-Fi ışığı yanmıyor gelin bakın diye ama gelen giden arayan soran yok fatura gelince hemen gönderiyorsunuz har a m zik kim olsun size süper box kesinlikle öner mi yor um

29 Haziran 2024 17:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

29 Haziran 2024 17:09
Rıza
01 Temmuz 2024 22:15

Şehrin merkezinde nasıl baz istasyonuna uzak olabilir açık adres yazıp sorgulama yapabilirsin diyorsun ben yapmayacağım bunu o kadar para veriyorsam sen gelip yapacaksın müşteri hizmetlerini o kadar aradık söylüyoruz aciliyetinizi belirteceğim diyor ama sonuç yok bence şunu kendinize sorun ha RAM mı helal mi yiyoruz diye

Ramazan
Şikayeti Çözüldü

Bu modemlerin tamamı arızalı. Bunu biliyorlar. Değişim yerine bilerek oyalıyorlar. Başka modemle çalışıyor hat. Modeminin arızalı olduğunu ispat ediyorum. Yinede bölgeden diyorlar. İlgilenen yok. Abonelik iptali istedim. Hem hizmet sunamıyorlar hem de 1000 TL den fazla fatura mesajı geliyor. Çözemezler sorunu. Çünkü modem bozuk. Zarar etmemek için bakmazlar. Ancak bıktırıp abonelik iptali yaptırırlar. Ondan da yüklü miktarda kazanıyorlar zaten. Nasılsa sözleşmeyle yasallaştırmışlar mağdur etmeyi

09 Mayıs 2024 15:01

Hatice