Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
11 Mart 2024 22:15

Turkcell'in 'Salla Kazan' kampanyasından hediye kazandım. 'Hediyeyi kendin kullan veya başkasına hediye et' seçeneği çıktı. Ben de bir Turkcell numarasına hediye etmek istediğimde ise ekrana hata mesajı çıkıyor ve hediye edebilmek için numaranın Turkcell abonesi olması gerektiği yazıyor. Geçenlerde uygulamaya girilemiyordu, şimdi giriliyor ama sorun var. Turkcell bu işi yapamıyor, eski kaliteyi arar olduk. Artık Turkcell bu GSM işinden çekilmelidir. Bu durumdan şikayetçiyim.

11 Mart 2024 22:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Mart 2024 08:02

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

15 Mart 2024 12:50

18 Mart 2024 13:19