15 Aralık 2024 13:58

Turkcell uygulamasında hediye havuzumda Garenta firmasının Turkcell'lere özel %40 indirim hediyem olduğunu gördüm ve kullanmak istiyorum. Uygulamada yapılan tek açıklama kampanyanın 31 Aralık'a kadar geçerli olduğu ancak kullanmak istediğimde tarafınıza mesajla kod gelecek deniyor ne yazık ki gelmiyor. Müşteri temsilcisi ile görüşüyoruz katılım kodları tükenmiştir diyor. Ama hediye havuzumda hala gözüküyor. Katılım kodlarının sınırlı olduğu belirtilmiyor. Ekte resimde de gözükeceği üzere. Hediyeni kullan kısmına da tıklıyoruz ancak tarafınıza SMS gönderilecek deniyor. Orada bile bizi uyarmıyor kodlar tükenmiştir diye. Yani böyle iki büyük firmanın bu denli basitçe hatalar yapması ve müşteriyi yanlış yönlendirilmesi çok acı bir durum. Yazık çok yazık milyonlarca abonesi olan Turkcell ve koskoca Garenta sizler küçük şeylerle zengin olduğunuzu belirtmek için bunu yazmak istedim.

16 Aralık 2024 07:45 (Şikayetten 17 saat sonra)

16 Aralık 2024 10:12

Latif sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 22:14
Turkcell Kampanyasında Hediye Çeki Sorunu

Serhat
01 Ocak 2025 02:20
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

YouTube Hediyesi Ana Paketten Düşüyor, Mağduriyet Yaşıyorum

24 Mayıs 2025 17:38