Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Müşteri Mağduriyeti Ve Haksız Ücretlendirme

Turkcell Müşteri Mağduriyeti Ve Haksız Ücretlendirme
08 Mayıs 2024 00:05

Turkcell genel müdürlüğü ve Salihpaşa Caddesi'ndeki Turkcell bayisi hakkındaki şikayetim, kardeşimin bu mağazadan aldığı telefonla ilgilidir. T.C. kimlik numarası üzerinden annem adına olan hatta, faturaya ek olarak iki kulaklık satılmıştır. Bu kulaklıkların değeri tanesi 1000 lira etmeyip, Turkcell Pasaj'da 700 ile 1000 lira arasında olmasına rağmen, 12 taksit ile toplamda 6500 lira gibi bir ücret talep edilmiştir. Bunu kendim 14. gününde iade etmek için mağazaya gittiğimde, bir kulaklığın açılmış ve iade edilemeyeceği, diğerinin ise ambalajında yırtık veya çizik olmadığı halde iade edebileceğimiz söylendi. Diğerini peşin ödeyerek fazla ödeme yapmamak istedim. Ancak, merkezi aradıklarında 3 gün içinde iade edilmesi gerektiğini, bu sürenin geçtiğini ve bu durumun kendi uygulamaları olduğunu, kanunda böyle bir şey olmadığını söylememe rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Turkcell Genel Müdürlüğü'nü de aradım ve onlar da aynı cevabı verdiler.

08 Mayıs 2024 07:35 (Şikayetten 7 saat sonra)

08 Mayıs 2024 08:09
Ferdi
Ferdi
08 Mayıs 2024 12:41

Turkcell çözüm merkezi aradı aynı şeyleri söyledi hiçbir şey yapamayacaklarını söylemek için aramışlar böyle de pişkinler

Furkan
02 Ağustos 2023 20:54
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
07 Temmuz 2023 01:45
Enes sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 15:26
Fatma sonuçtan çok memnun

24 Mart 2025 17:08
"Sorunumu dinleyip kibar ve çözümcül bir şekilde yaklaştığınız için teşekkür ederim."
Turkcell Şubesinde Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Şenay
24 Kasım 2023 19:15