Hakan sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 10:01

Uzun yıllardır Turkcell faturalı mobil kullanıcısıyım. Fakat son 1 kaç aydır internet paketi çok hızlı bitiyor. Bu şikayeti yazmamın sebebi, 5 gün önce yenilenen internet paketim iki ayrı telefonum da da 1 er gün arayla bitti. 20Gb ve 15Gb toplam da 35 GB nasıl bitebilir. Evimde Turkcell Superonline fiber kullanmama rağmen imkansız bir durum, olağan hayatın akışına aykırı, doğal kullanımıma tamamen aykırı, gece internetim varken sabah bitti mesaj ları geliyor. Turkcell tarafından, evde internete bağlı telefonum. Tamamen Turkcell tarafından hızlı bitmeye ayarlanmış kullanıcıları mağdur etme odaklı bir sisteme geçmişler sanırım. Gerekli yerlere itiraz için başvuru yapacağım. İnceleme talep ediyorum

profile profile
27 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Eylül 2024 10:06

Merhaba Hakan Bey, Turkcell olarak tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Şebeke üzerinden kullanılan veri miktarı, uluslararası standartlar çerçevesinde ölçümlenir. Veri tüketimi ve buna ilişkin ölçüm sonuçları çeşitli unsurlara bağlı olarak farklılaşabilir. İçerik platformunun kullandığı veri ve video sıkıştırma protokolleri, içeriğin çözünürlüğü ve erişilen dosya boyutu, içeriğin web sitesi veya mobil uygulama üzerinden seyredilmesi, kullanılmadığı düşünülen uygulamaların arka planda çalışması, cihazın kullanıcı tarafından kontrol edilemeyen sistem servisleri, kullanılan cihazların çeşidi, markası, modeli, sürümü ve cihazdaki yazılımların güncel olup olmaması gibi etkenler ölçüm sonuçlarını değiştirebilir. İnternet kotanızın çabuk bitmesi kullanımlarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bazı uygulamalar ve sosyal medya kanalları dışında giriş yapılan internet siteleri, bilgi güvenliğiniz açısından tarafımızdan görüntülenememektedir. İnternet kullanımlarınız süre bazlı değil, görüntülenen içeriğin kapasitesine göre değerlendirilmektedir. Yaptığınız kullanımlarda, alınan ve gönderilen veri miktarı kadar paketinizden düşer. Yeni nesil cihazlarda, cihaz güncellemeleri aktif konumdaysa ve hat üzerinden internet çıkışlarınız açıksa internet kullanımlarınız artabilir. Hattınız üzerinden yapılan bağlantılar doğrultusunda paketinizden düşüm yapılmaktadır. Sosyal medya uygulamalarını yoğun olarak kullanıyorsanız, otomatik video oynatma seçeneğini kapatmanızı öneririz. Turkcell uygulamamızdan da hangi tarih ve saatte ne kadarlık bir veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinde anında, internet paketlerinizde ise en fazla son 1 saat hariç olacak şekilde bu bilgileri görebilirsiniz. http://turkcell.li/indir İletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüdümün Son Ayında İnternet Paketimin Anormal Hızda Tükenmesi Ve Ekstra Ücretlendirme

05 Ağustos 10:07

turkcell-internet-paketim-hizla-tukeniyor-ek-paketler-de-yetmiyor-2.jpg
turkcell-internet-paketim-hizla-tukeniyor-ek-paketler-de-yetmiyor-1.jpg

05 Aralık 2023 21:02
Turkcell 260 TL Faturamı 6 Dakikada 825 TL Yaptı!
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Son 1,5 Aydır İnternet Paketim Hızla Tükeniyor, Ek Paketler Yetersiz Kalıyor

15 Eylül 01:10