Arda sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 01:09

Turkcell'de 15 GB internetimden kalan 3.3 GB + Salla Kazan'dan kazandığım 2 GB internetin aniden bitmesi. Telefon sürekli cebimde olmasına rağmen sadece araçta CarPlay'e bağlı ve 1 günde 5 GB internetimin bittiğini gördüm. 532'yi Turkcell müşteri temsilcisini aradığımda, fatura detaylarına baktığımızda genelde 50 MB gibi komik internet harcamalarını görüntüledim. Bunun saçmalık olduğunu söylediğimde ise 'Bizlik bir şey yok, Apple servisi ile görüşmeniz gerekiyor' dediler. Apple benim durduk yere giden internetimi geri mi getirecek? Apple Store dahil bütün otomatik güncellemelerim kapalı. Arka planda uygulama yenilemesi kapalı, telefonum sürekli çekiyor. 532'de görüştüğüm kişiyle de iPhone telefonumdan ayarlara baktığımızda da IP takibi ve diğer ayarların da normal olduğunu görüntüledim (LTE dolaşım vs.). Ama buna rağmen hala bana 'Apple ile görüşmeniz gerekiyor' dediler. Bu problemim halledilmediği zaman cayma bedelini ödeyip (sorduğumda 200-250 TL arasında bir şey dediler) ek paket almak yerine Vodafone'dan hat alacağım.

05 Temmuz 2024 01:17

Turkcell internet paketimin 2 aydır sürekli olarak hızlıca bitiyor kendilerini aradığımda sorunun kendilerinin değil Apple'dan dolayı olabileceğini söylediler dalga geçer gibi yurt dışında 2gb yeterken Türkiye'de nasıl günlük 3-4gb cebimde bitiyor anlamıyorum. Geçen ay paketimin bitmesine 15 gün varken (1 günde 4gb cebimde bitti) Bu ayda paketim yenilendiği gün 2.2gb aniden bitti evimde internet var sürekli Wi-Fi ye bağlıyım arka planda uygulama çalışmıyor onu geçtim hücreselden ayarlardan sadece Twitter ve haritalar uygulaması açık telefonum sadece aramalara çalışıyor gibi oluyor

10 Haziran 2024 08:13 (Şikayetten 7 saat sonra)

10 Haziran 2024 08:14

Merhaba Arda Bey, İnternet kotanızın çabuk bitmesi kullanımlarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. İnternet kullanımınız esnasında indirilen ve yüklenen veriler mevcut paketinizden düşer. Paket aşımında da yine indirilen ve yüklenen veriler paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir. Tüm bu işlemlerin kullanım miktarı cihazınızda yüklü programların cihaz hızını yavaşlatıp hızlandırması, giriş yapılan site ve indirilmek istenen içeriğe göre farklılıklar gösterebilir. Sosyal medya uygulamalarını yoğun olarak kullanıyorsanız, otomatik video oynatma seçeneğini kapatmanızı öneririz. Turkcell uygulamamızdan da hangi tarih ve saatte ne kadarlık bir veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinde anında, internet paketlerinizde ise en fazla son 1 saat hariç olacak şekilde bu bilgileri görebilirsiniz. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Arda
05 Temmuz 2024 19:21
Turkcell İnternet Paketimin Durduk Yere Bitmesi

Herkes mi benim gibi düşünüyor?

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Yüksek İnternet Tüketimi Ve Yetersiz Destek

14 Eylül 08:46
Kısa Sürede Yüksek İnternet Tüketimi Ve Yetersiz Destek
Onur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 05:46
Turkcell'den Haksız Ücretlendirme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Baki sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 00:41
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Kasım 2023 12:32