Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Extra İletişim-Maltepe/fındıklı Şubesi Ayıplı Mal Satışı

Turkcell Extra İletişim-Maltepe/fındıklı Şubesi Ayıplı Mal Satışı
16 Temmuz 2024 19:33

Turkcell Extra İletişim-Maltepe/Fındıklı

Bu işletmeden Turkcell kalitesine güvenerek, hem hat taşıma işlemi için hem de iPhone cihazım için 3.8A şarj kablosu aldım. Evde 30 dakikalık denemeden sonra hiç şarj etmediğini fark edip ertesi gün geri götürdüm. Başka bir kablo daha denemesine rağmen o kablonun da hiç şarj etmediğini fark ettik.
Akabinde 3 denemede istediğim hızda bir ürün olmamasına rağmen elime kalitesiz bir kablo tutuşturup iade alamıyorum, değişim olur denildi.
Fiyat farkının olduğuna emin olmama rağmen aynı fiyat denildi. Uzatmadan kabul ettim.
Sıfır işletme bilgisi, sıfır elektrik bilgisi, sıfır kalite. Olay 200₺ değil. Turkcell tabelası altında iş yapıyorsanız işletmenin hakkını verin lütfen.
Bu para kazanma yöntemi helal değil, bilin isterim.
200₺ diye bana teslim edilen kablonun görselini ve Trendyol fiyatını ekte iletiyorum.
Turkcell'e hat taşıma işlemimi de iptal ediyorum.

17 Temmuz 2024 07:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

17 Temmuz 2024 07:47
17 Temmuz 2024 09:50

Kesinlikle problemimden uzak bir cevap! İlgili mağaza Turkcell bünyesinde olmayı hak etmiyor diye düşünüyordum. Bu sebepten mağazaya yönelik inceleme talep ediyorum.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
08 Temmuz 2023 12:41
Koray sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 22:49
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 08:46
Turkcell Beni Yanıltarak İşime Yaramayan Ürünü Bana Sattı