Turkcell Başka Operatörde İptal Olan Numara

23 Mayıs 2024 12:04

0538*****56 numaralı hat başka operatörde iken Şubat 2024 tarihinde iptal olmuştur. Bu numara Turkcell'e ait olduğu için diğer operatör yeniden aktivasyon yapamıyor, konuyla ilgili tarafıma dönüşleri ektedir. Turkcell bayilerine gittim onlarda havuzda görünmüyor geri verme işlemi yapamıyoruz diyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyiz belirttiğim numarayı ücreti karşılığında tekrar aktifleştirmek için?
0534*****26 numaralı hattan bana ulaşabilirsiniz.

23 Mayıs 2024 12:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Mayıs 2024 12:33

Değerli Müşterimiz, Talebinizi incelemek istiyoruz ancak bu incelemenin yapılabilmesi için hattınızın yasal sahibinin mağazamızla görüşmesini rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinde yer alan "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

23 Mayıs 2024 13:25

Mağaza ile görüşüldüğünde sonuç alamıyoruz. Tarafıma ulaşırsanız gerekli kimlik bilgilerini paylaşabilirim. Bu sayede yol alabiliriz diye düşünüyorum.

12 Temmuz 2024 15:52

25 Kasım 2024 11:48
Orhan sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 19:00
"Çok teşekkür ederim"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 13:15
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Numaramı Geri Almak İçin Bayi Bayi Dolaşmak Zorunda Kaldım!

Şerife
05 Ağustos 2025 19:42