Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Aniden Ekranda Beliren Kabul Et Vazgeç Mesajları

08 Ağustos 2023 11:24

Turkcell hiç
beklemediğim bir anda ekrana aniden Herhangi bir ücretli servis aboneliği ile ilgili mesaj gönderiyor. Direkt olarak ekranda görünen bu mesaja yanlışlıkla dalgınlığıma gelerek kabul et seçeneğini tıklama ihtimali yüksek. Ayrıca bu mesajları kapatıp tekrar gelmemesini engelleyemiyorsun. Telefonda mesleğimle alakalı önemli bir iş yaparken aniden gelen bu mesajlar iş hayatıma da engel olup kariyerimi kötü yönde etkilemektedir. Turkcell'in yukarıda bahsettiğim olayı kullanarak İnsanların dalgınlığından faydalanıp haksız kazanç elde etmeyi amaçladığını düşünüyorum. En kısa zamanda bu konunun incelenerek yapılan bu uygulamanın kapatılmasını istiyorum

profile profile
08 Ağustos 2023 11:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Ağustos 2023 12:09

Merhaba Fatih Bey, Turkcell Menu, hayatınızı kolaylaştıracak pek çok servise tek bir noktadan rahatlıkla erişebilmenizi sağlayan SIM servisidir. Turkcell Menu’ye tüm telefon modellerinin menülerinden, hiçbir ek işlem yapmadan erişilebilir. Turkcell Menu, abonelik gerektirmediği için iptal edilen bir servis değildir. Bu nedenle uygulama kaldırılamamaktadır. Telefonunuzun ekranına gelen SMS üzerinden "İPTAL" / “VAZGEÇ” seçeneği tıklanarak ya da telefonun geri tuşuna basılarak SMS kapatılabilir. Turkcell Menu hakkındaki tüm detaylara “ https://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-menu “ linkinden ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte hattınıza gönderilen anlık mesajları engellemek için hattınızda bulunan Anında Cevap İzninin kapatılması gerekmektedir. Talebinize istinaden bu iznin kapatılması sağlanmıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 532 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Aykut
15 Eylül 2023 22:20

Ekrana gelen uyarıya vazgeç tuşuna basın diye akıl vermişsiniz çok güzel. Ücretsiz bir servis bu mesajları kapatamıyoruz demekte tam bir saçmalık bence. Ben dediklerinize yapmama rağmen hala gelmekte. Bakın bu şikayeti yaptığım tarih belli cevap verdiğim şu tarih belli ve hala her şeyi denememe rağmen düzelmiş değil. Yukarıdaki mesajınızdan da anladığım kadarıyla madem Turkcell'isiniz bu mesajları biz arayacağız engelleyemezsiniz biz buna bir önlemde almayacağız sistem size hep bu saçma anlık şeyleri gönderecek. Ve olur da bir gün yanlışla evet derseniz paranızı gasp edeceğiz diyorsunuz kısa

Aniden Ekrana Gelen Turkcell Operatör Mesajları

İlayda
26 Kasım 2023 11:31
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 16:22

Macelt