Turkcell A. Ş. Kişisel Verileri Aracı Firmalara Yayıyor!

Turkcell A. Ş. Kişisel Verileri Aracı Firmalara Yayıyor!
27 Aralık 2023 10:47

Turkcell hattım üzerine telefon aldığımdan beri, Güvencell Sigorta a. Ş. İsimli firma ( 0850 201 05 32 ) tarafından her gün aranıyorum. Herhangi bir sigorta talebim olmamıştır, bilgim dahilinde onay verdiğim bir sigorta işlemim yoktur. Güvencell Sigorta isimli firmayı aradığımda, şahsi telefonumdan beni sürekli arama nedenlerinin telefonuma sigorta yapmak olduğunu söylediler. Ben sigorta istemediğimi Turkcell bayisindeki personele zaten belirtmiştim. Turkcell a. Ş. Ne hakla telefon numaramı başka aracı firmalara yaymaktadır ve belirttiğim halde neden ısrarla telefonum sigortalansın diye beni rahatsız etmektedir? Turkcell a. Ş. Bana bildirmeden kişisel verilerimi yayarak suç işlemiştir. Bu konuda hukuki haklarım saklıdır ve gerekli gördüğüm takdirde hukuki işlem başlatacağımı beyan ederim.

27 Aralık 2023 10:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Aralık 2023 11:16
27 Aralık 2023 14:55

10 Aralık 2023, telefonu Turkcell hattım üzerinden alış tarihim. 12 Aralık Güvencell Sigorta adlı firmanın Turkcell ismini kullanarak beni her gün sürekli aramaya başlama tarihi. Telefonu Turkcell bayisinden aldığıma göre, bu firma benim telefon aldığımı ve GSM numaramı büyücülerden kahinlerden mi öğrendi? Ve bu firma beni aradığında Turkcell ismini kullanarak arıyor. Siz müşterilerinizde zeka geriliği var sanıyor olabilirsiniz, ancak bende yok o gerilik! Sizde de ilerilik yok, verdiğiniz cevaptan onu anlıyorum. Müşterilere buradan cevap verirken ona göre cevap verin. Bu firmaya numaramı kendim mi verdim? Yoksa Turkcell çalışanınız mı veriyor? Siz bunu reddettiğinize göre geriye pek seçenek kalmadı. Sonuç olarak bir daha sizin adınız ile beni rahatsız eden aracı bir firma olur ise, öncelikle bugün yaşadığım bu olaydaki kanıtlarımla birlikte sonraki yapacağım ilaveler ile avukatıma talimat vereceğim ve dava açıp, bunu da ne kadar sosyal medya platformu var ise oralarda paylaşacağım. Bana verdiğiniz cevabın içinden alıntı yapayım son olarak; "Güvenliğim açısından kişisel bilgilerimi, Turkcell olarak bir daha üçüncü şahıslarla paylaşmayınız."

Selim sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 13:00
Hıdırcan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz Ve Bilgilendirmesiz Aramalarla Rahatsız Ediliyorum

Hıdırcan