Kullanılmayan Hat İçin Haksız Fatura Kesimi

10 Kasım 2024 21:12

Yaklaşık 4 aydır telefonum adli incelemede olduğu için hattım kullanım dışıydı ve kontratım bitmişti. Fakat kontratımın bitmesine rağmen hala adıma Turkcell fatura kesiyor. Otomatik yenileme olmamasına rağmen, kontrat dışı kullandığım içinmiş. Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda böyle söylediler. Fakat kullanamadığımı söylediğimde ise umursamadılar bile. Hattınızı dondursaydınız dediler.

27 Kasım 2024 21:14

Yaklaşık 5 ay önce adli bir durum neticesinde telefonum ve sim kartım kullanım dışı oldu. Mevcut operatörümden kontratım ise bu süre içerisinde bitti ve kontratım bittiği halde adıma halen fatura kesiliyordu ve bu durum için Turkcell uygulamasından abonelik iptali için talep gönderdim fakat Turkcell'in umurumda olmamış herhalde ki hala adıma lüzumsuz yere fatura kesiliyor bu aç içerisinde abonelik iptali için bir çok kez talep gönderdim tekrar iptal edilsin diye ve hiç birinde de başarılı olamadım sürekli talep gönder kısmı takılıyor. Aklınızda bulunsun Turkcell'e geçmek isteyenler gerçekten böyle lüzumsuz durumlarla sizde karşılaşırsınız ve sorununuz gerçekten çözülmez.

27 Kasım 2024 21:13

11 Kasım 2024 07:51 (Şikayetten 10 saat sonra)

11 Kasım 2024 08:52

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 14:42

16 Nisan 2025 22:25