Ergin sonuçtan hiç memnun değil

Askercell Hattı Aktivasyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

01 Kasım 2024 15:50

19/10/2024 tarihinde çocuğumuzu Amasya 15. Tugay Komutanlığı'na asker olarak teslim ettik. Sivil hat yasak olduğu için girişte Vodafone ve Turkcell stand kurmuş, gelen askerlere 850 TL'ye Askercell satışı yapıyorlar. Mecburi askerimiz 850 TL verip Turkcell Askercell alıyor. Bir hafta geçmesine rağmen hattı açılmıyor. Onunla beraber hat alan diğer askerlerin hattı açılıyor. Turkcell müşteri hizmetleri ile irtibata geçtik, hattın başka birinin üzerine olduğu ve 72 saat içinde açılacağını söylediler fakat hiçbir gelişme yok. Aramadığım müşteri hizmetleri kalmadı, hiçbiri sorunumuzu çözemedi, hiçbir bilgileri yok, konuşmasını dahi bilmiyorlar. Yazıklar olsun Turkcell'e, mağduriyet yaratıyor, çözüm bulamıyor. Askere gidecekler, mümkünse askere gitmeden sivilde alın hattınızı. Ailelere sesleniyorum, sonra üzülürsünüz. Askerinizden haber alamazsınız.

01 Kasım 2024 15:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Kasım 2024 16:01

Merhaba Ergin Bey, Ürün ve hizmetlerimizin sunulması, ücretlendirilmesi vb. hususlar ile ilgili şikayet, talep veya önerileriniz, hattın yasal sahibi ya da hatta tanımlı yetkili kullanıcısının isteği üzerine değerlendirilmektedir. Kişisel verilerin korunma kanunu çerçevesinde hattın yasal sahibinin veya yetkili kullanıcısının, bayilerimizden, 532 numaralı çağrı merkezi kanalımızdan ya da diğer hizmet kanallarımızdan ulaşması halinde memnuniyetle inceleme başlatabiliriz. İnceleme yapılabilmesi için hat sahibi ile birlikte ilgili numaradan Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım" bölümünden veya web sitemizde sağ alt bölümünde bulunan " Şikayet Talebi Oluşturma" alanını seçerek talebinizi iletmenizi rica ederiz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hizmet-kanallarimiz Saygılarımızla, Turkcell

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Askercell Hattı Aktivasyon Sorunları Ve Mağduriyet

Pınar
08 Eylül 19:59

Esmanur
25 Eylül 2024 16:56

Turkcell Askercell Mağduriyeti Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı.

İsmet
12 Mart 2024 22:54