Refika sonuçtan hiç memnun değil

7 Aydır Çözülemeyen Hattımın Sorunu ve Mağduriyetim

20 Ağustos 2024 17:08

Şubat 2024'de Turkcell bayisinden yeni aldığım hattımın aldığım günden beri beni arayan kişilerin "Vodafone'a kayıtlı numara bulunamamaktadır." bildirimi alması ve hiçbir şekilde mesaj gelmemesi konusunda Turkcell müşteri hizmetlerine yardım talebinde bulundum. 7 ay boyunca defalarca kez Turkcell müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ancak hiçbir dönüş alamadım. Bana gerekli işlemlerimin Vodafone'da yapılması için beklendiğini söylediler, Vodafone'u aradığımdaysa Turkcell'den bu numaraya ait bize bir bildiri gelmedi cevabını aldım. Tanıdığım Turkcell çalışanı vasıtasıyla farklı bir kodla arama yapıp sorumlu bir kişiyle görüştüğümüzde ise arkadaşıma "bu dosyayla hiç ilgilenilmemiş ki, 4 ay önce talep oluşturulmuş hiçbir işlem yapılmamış üstünde" cevabını bizzat duydum. 7 aydır çözülmeyen sorunumun, iletilmeyen dosyamın, görülmeyen talebimin çözümü için CİMER'e başvuru yapıyorum. Hiçbir türlü dosyama bakılmamış, mağdur edilmiş, kullanamadığım hattıma her ay faturasını ödemiş bulunmaktayım.

20 Ağustos 2024 17:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 17:12

Sizi hiç yormayayım ben vereceğiniz cevabı yazayım 7 aydır aynı cevabı alıyorum çünkü ezberledim artık. Hattınızdan oluşturulmuş talebin aktif olduğunu, işlemlerin devam ettiğini görüyoruz. Durumunuz karşı operatöre iletilmiş olunup cevap beklenmektedir. 7 ay daha enayi gibi bekleyip faturanızı ödemeye devam edin. Mağduriyetiniz için üzgünüz. Bir gelişme olursa size bildireceğiz. İyi günler.

21 Ağustos 2024 15:51

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

22 Ağustos 2024 21:41

E ben de aynı şeyi dedim işte :d 7 aydır inceliyorsunuz yedi ay ne zaman Elle tutulur bir tane cümle duyacağım

24 Ağustos 2024 11:22

21 Eylül 2024 17:28

23 Nisan 2024 19:13

Nagihan
12 Eylül 2024 09:07
Turkcell Hat Taşıma Sorunu: Mağduriyet Yaşıyorum
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'e Geçişte Sabit Hat Sorunu ve Çözüm Eksikliği

24 Eylül 2024 17:25