Ümraniye Arçelik Sezer Petrol Bayi Satış Danışmanı Tavrı

09 Mart 2024 15:20

İstanbul Ümraniye Alemdağ Caddesi'indeki çarşıda bulunan Arçelik Sezer Petrol bayisine, buzdolabı bakmak için eşim ve iki küçük çocuğumla gittim. Arçelik buzdolabım bozuldu ve firma, değişim verdi. İki ürün önerildi ve en yakın bayimizden ürünlere bakıp karar vermemiz istendi. Bu nedenle söz konusu bayiye bakmak için gittik. Ancak mağaza müdürü olduğunu söyleyen kişinin tavırlarından şikayetçiyim. Toplamda 15 dakika kaldığımız mağazada eşim ve oğlum önce çıktı. Ben kızımın montunu giydirirken, bizimle ilgilenen kapalı bayanın, diğer mağaza çalışanı erkek satış danışmanına bizim hakkımızda arkamızdan konuştuğunu duydum. Benim orada olduğumu fark etmedi. Arkadaşına, firma değişim vermiş olmamıza rağmen bizi oyaladığımızı söyleyerek, el kol hareketleriyle anlatıyordu. 'Baktıysak ne oldu? ' diye düşündüm. Satış danışmanlarının görevi bu değil mi? Oraya gidip bakamayacağımızı, bizi mağazaya üçüncü kez gelirsek almayacaklarını söyledi. En komik olanı ise, eşim 'Teşekkür ederiz.' demesine rağmen, hanımefendi dönüp 'Benim için siz teşekkür ettiniz, eşiniz etmedi.' diyerek üste çıkmaya çalıştı. 6 yaşındaki kızım ve 9 yaşındaki oğlumun da teşekkür etmesini istedi. Akrabalarımızı da araya katmamız gerektiğini söyleyecek kadar ileri gitti. Şikayet edeceğimi söylediğimde 'Edin.' dedi. İsmini sorduğumda ise isim vermedi. Gerekli her yere şikayetimi yapacağımı belirttim. Yarım asırdır müşterisi olduğum Arçelik firmasına yakışmayan satış danışmanları, size ve markanıza zarar veriyor. Arçelik'in gerekeni yapacağını umuyor ve bekliyorum.

11 Mart 2024 22:45

İstanbul Ümraniye Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi no 76 da bulunan sezer petrol Arçelik bayisinden şikayetçiyim bu mağazada çalışmakta olan mağaza müdürü cahide ile yaşamış olduğum sıkıntıyı bayi sahibi yusuf bey ile görüşmek için 11.03.2024 de mağazaya gittim yaşanan olayı anlatmaya başladım konuşmamız esnasında (dün izinliydim izinden çıkmışım bir dünya işim var hızlı olalım gibi bir şey söyledi bende kendisine bende aynı şekil benimde işim gücüm var sanki kendisiyle sohbet etmeye gitmişim şaka gibi yani) nezaket kurallarını bilmeyen oturduğu yerden kalkma gereği bile duymayan konuşmalarıyla tavırlarıyla personelinden yana olan kamera kayıtlarını izledinizmi diyorum evet izledim peki ses kaydıda var mı yok dedi o an anladım ki görüntü var ses kaydı olmadığı için bu beyefendinin hal hareket ve konuşmalarının rahatlığı bundan kaynaklanıyor sorun yaşadığım mağaza müdürü cahide yetkilinin yanında aynı tarz konuşma ve davranışları sergilemeye devam etti böyle insanlara bayilik verilirse yanında çalışan personel potansiyeli de kendileri gibi oluyormuş bizzat yaşayıp gördüm ben onlar için mağazaya gitmiyorum temsil ettikleri Arçelik markası ve ürünleri için oradayım ama bunun ayrımını bile yapamıyorlar yaka kartları dahi olmadan çalışan isminizi verin şikayet edeceğim dediğimde isim vermeyen ama istediğin yere şikayet et diyen personelleriyle çeyrek asırdır müşterisi olduğum Arçelik bu durum için gerekeni yapmasını istiyorum

09 Mart 2024 16:04 (Şikayetten 43 dakika sonra)

28 Eylül 2024 11:42
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
04 Ağustos 2024 18:54
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabının Gürültüsü Uykumuzu Kaçırıyor

30 Eylül 2024 21:58
Arçelik Buzdolabının Gürültüsü Uykumuzu Kaçırıyor
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Değişiminde Mağduriyet Ve İletişim Sorunu

Cengiz
02 Mayıs 2025 12:54
Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 14:54
Arçelik Kategorileri