Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Televizyonumun Garantisi Biter Bitmez LED Ekran Arızası Yaşadım!

19 Eylül 2024 15:18

Arçelik'ten 2021 yılında 50 inç televizyon aldık. Ne hikmetse şubat ayında garantisi biten televizyonum Eylül ayında LED ekran arızası verdi ve servis 13 bin lira gibi nir ücret karşılığında ekranın değiştirileceğini söyledi. Kabul etmemem üzerine yetkili servis bölge yöneticileri ile irtibata geçtiğini ancak yine ücretsiz ekran değişiminin kabul edilmediğini bildirdi. Şikayet var sitesine baktığımda benzer şikayetleri diğer tüketicilerden de görüyorum. Genel merkeziniz de sorunu çözmüyor. 13 bine tamir ettireceğime gider yeni televizyon alırım ama yapılan durum Arçelik gibi kurumsal bir firmaya yakışmıyor. Demek ki ürünlerinizin ömrünü garantisi bitecek şekilde üç yıla göre ayarlayıp bozulunca tüketici yeni ürün alsın diye kötü yapıyorsunuz. Babamın Arçelik sevdası yüzünden evdeki küçük ev aletleri rondo, mutfak robotuna kadar her şeyi Arçelik aldırdı. Hatta üç hafta önce de bozulan Arçelik çamaşır makinesi yerine yine Arçelik'ten çamaşır makinesi aldık. Ancak şunu net olarak belirteyim ki yeni kurulumu yapılan çamaşır makinesini de iade işlemini başlatıyorum benim ürünümün arkasında durmadığınız için. Ben çalışan bir insanım evimde çocuk yok televizyon herhangi bir darbe almamış tüketici hatası yok toplam 3 yılda 150 saat televizyon izlememişim ama ne hikmetse LED ekran arızalanıyor, sizce normal mi bu durum? Bununla ilgili Yasal olarak da gerekli işlemleri başlatacağım. Ayrıca bundan sonra kendi evim de dahil olmak üzere tanıdığım herkese Arçelik'ten ürün almamalarını söyleyeceğim. Lütfen ürününüzün arkasında durun, babam gibi Arçelik sevdalısı müşterilerinizi kaybetmeyin!

26 Eylül 2024 18:11

Müşteri temsilcisi çözüm odaklı değildi. Yetkililere iletildiği söylendi ama hiçbir çözüm olmadı

26 Eylül 2024 18:10

Arçelik a 50 a 860 b model 3 yıllık televizyonda görüntüde yatay ve dikey çizgiler oluşması nedeniyle şikayet var sitesine de şikayet oluşturmama rağmen marka herhangi bir olumlu geri dönüş sağlamamıştır. Aynı model TV de tüketicilerden benzer şikayetlerin olduğunu sitede okudum. Demek ki kronik bir LED ekran problemi var ama marka çözüm üretmiyor 13 bin lira değişim ücreti istiyor. Hiçbir şekilde sorun çözümü yok. Bundan sonra Arçelik marka hiçbir ürünü evime almam. Gerekli yasal süreç için de başvurularımı yapıyorum. Dayanıklı tüketim malzemesi diye alıyoruz ancak ömrü üç yıl bile sürmüyor.

profile profile
19 Eylül 2024 18:01 (Şikayetten 2 saat sonra)
Fatma
Fatma
20 Eylül 2024 11:33

Evet dün şikayet iletildikten sonra bir kere aramış Arçelik ama telefon yanımda olmadığı için duymadım, tekrar aradım not bıraktılar aranmam için ama hala bir dönüş olmadı, buradan müşteriye ne kadar değer verdiğinizi de görmüş oluyoruz. Müşteri temsilcileriniz çok kötü yardımcı olmuyor ayrınca benim aldığım modelin kronik sorunu olduğunu da şikayetlerden görmüş oldum. Yaptığınız ürünün bile arkasında duramıyorsunuz. Çamaşır makinesinin de iadesini başlatıyorum sizden bir daha değil ürün almak şubelerinizin bile önünden geçmem. Tüketici Hakları'na da müracaat edeceğimi bildiririm

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'in Müşterisine Vermediği Değer

06 Ekim 2023 13:57
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Televizyon Servisi: Yetersiz Onarım Ve Müşteri Hizmetleri

10 Ocak 2025 00:16
Mehmet sonuçtan çok memnun

27 Ocak 2025 06:42
"Çok teşekkür ederim ilgilendiler"
Tahir sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2025 10:16
"Çok teşekkür ederim ilginiz için"
Kurulumdan 1 Gün Sonra Bozulan Televizyon İçin Garanti Dışı Denildi, Mağdur Oldum
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 19:07
Arçelik Televizyonumun Ekran Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti