Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tamir Yapmadan Servis Ücreti Alıyor

Alparslan
25 Nisan 2024 23:13

Van ili Tuşba ilçesinde ikamet ederim. 2017 yılında almış olduğum garantisi sona ermiş olan Arçelik marka buzdolabı kullanıyorum. 27.03.2024 tarihinde evin içinde yoğun bir gaz kokusu oluşması sonucu doğalgaz kaçağından şüphelenip gaz kaçağı için ekip talep ettim, gelen görevli elinde makine ile bütün evi aradı ve buzdolabından kaçak olduğunu tespit ederek tam kaçağın olduğu noktayı bize gösterdi. Arçelik müşteri hizmetlerini arayarak servis talep ettim. Ürünümdeki sorunun gaz kaçağı olduğunu gazı bitirdiği için soğutma yapmadığını telefonda bildirdim. Ertesi gün evime servis geldi. '' Gaz kaçağı tamiri yapmıyoruz, 2.100 TL para karşılığında ürüne gaz basalım birkaç gün idare eder'' gibi saçma bir teklifte bulundular. Aksi takdirde ürünü çöpe atmamı söylediler. Bu saçma teklifi yapmak için evime gelen servis elemanı benden 400 TL para aldı. Ben de başka bir markadan 58.000 TL karşılığında kredi çekerek yeni bir buzdolabı almak zorunda kaldım. Aradan 1 ay geçti ve beni arayarak ürününüzü 16.000 TL karşılığında Sıfır cihazla değiştirelim diye teklif yapıyorlar. Dolabım çöp oldu bir daha kesinlikle Arçelik markası ile alışveriş yapmam ve Telefonda gaz kaçağı olduğunu söylememe rağmen '' kaçak tamiri yapmıyoruz'' demek için evime gelip 400 lira paramı alan firma bu ödemeyi bile geri iade yapmadı.

26 Nisan 2024 12:55 (Şikayetten 13 saat sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kronik Gaz Kaçağı

04 Aralık 2023 14:22
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Selman
05 Ağustos 2024 13:42
arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-sorunu-ve-ucret-talebi-3.pdf

Garanti Kapsamındaki Buzdolabında Arıza Ve Servis Mağduriyeti

24 Mayıs 2025 11:59
Rana sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 14:47
Arçelik Buzdolabı Gaz Kaçağı ve Ekstra Ücret Talepleri
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 18:40
Arçelik Kategorileri