Rana sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 14:47

Arçelik buzdolabı gaz kaçağı ve ekstra ücret talepleri
2019'da alınan buzdolabımız 4 senelik olup, soğutmaması sebebiyle birkaç işlem yapıldı. Sonrasında gaz testine sokuldu ve ürünün kullanılamayacak olduğu, firmanın bana ücretli değişimde bulunabileceği belirtildi. Fakat ürün 10 yıl parça garantisi verildiği için firma ismine güvenerek alınan ürün çöp oldu deniliyor. Garantimi uzatmadığım için suçlu olan benmişim gibi gösterilip kendi fabrika hatalarını bana mal ediliyor. Hem de 22 BİN TL bedelinde yenisini almamı söylüyorlar. 4 senelik buzdolabını yeniden satın almamı söyleyip, üstüne üstlük ücretsiz değişim yaptıklarını da bildiğim firma benden ücret istiyor (sadece resmi kurum aracılığı ile bu tarz ücretsiz bir değişim oluyormuş). Resimlerde de belli olduğu üzere mağduriyetim balkonda hava durumunun insafına kaldı. Bu dolabın buzluk kısmına konulmuş olan et, balık, tavuk ve bir dünya kışlık hazırlıklarımız da çöpe gitti. Yedek buzdolabı imkanı bile sunmayan bu firmadan, yeni evlenmeye hazırlanacak olan bir insan olarak da asla ve asla alışveriş yapmayacağım. Hukuksal işlemi de en kısa sürede başlatıp gerekli kararı ya da bilirkişi raporunu bekliyor olacağım. Fabrikasal bir hatayı bana ücretlendirerek sunmak olur. İş değil.

08 Ekim 2024 19:38

Ayrıca çok merak ediyorum bu konu dahilinde de bir geri dönüş yapılırsa çok sevinirim neye istinaden benim a+++ olarak aldığım ürünün yerine bana d sınıfı bir ürün gönderiliyor ve bu durum hakkında bana düzgün bir açıklama yapılamıyor merak ediyorum bire bir aynı ürün neden değiştirilmiyor her türlü sorun mevcut gerçekten.

arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-ve-ekstra-ucret-talepleri-3.jpg
arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-ve-ekstra-ucret-talepleri-1.jpg
08 Ekim 2024 19:33

18 Eylül den beri (ki problem bir anda olmadı bundan önceki süreçte de firmanın önerilerine istinaden birçok denemeler yapıldı) yaklaşık 1.5 ay oldu adam akıllı buzdolabı yok evde bu süreçte birçok ürünümü kaybettim bunu defalarca belirtmeme rağmen (ki bu konuda tüketici olarak tazminat talebinde bulunabiliyormuşuz) bu işlem başlatılmış ve bana yedek buzdolabı gönderilmediği için mecburen para vererek almak durumunda kaldığım dolap gelene kadar bu süreçte asla yeterli bir destek görmüyorum ki bu durum söylenmediği gibi işlem başlatılmış ve ben yeni ürün almak zorunda kalım diye iptal edilmiş. Kimse kusura bakmasın ama o anda köyde kestiğim kurban ve doğal sebzelerimin yıkanmış doğranmış poşetlenmiş hallerini resmetmek hiç aklıma gelmedi. 3 paketten fazla dondurulmuş tavuk (açıkçası uygunken alıp buzluğa atan bir aileyiz) ben nereden bulayım aylar önce aldığım şeyin fişini ki pazardan sebze alsak bile artık sebzeler de asla uygun değil bir dünya sebzem çöp oldu süt ve süt ürünleri... Vb. Özellikle görme sorunum yüzünden kullandığım lensler numaraları da belli olduğu üzere yüksek numaralı ve 2 gözüm için ayrı ayrı 6 şar taneden 4 kutum ziyan oldu ve dolapta saklanması gereken ürünü 20 gündür balkonda hava serinliğinde tutmayı deniyorum ama çöp oldular. Hala elimde mevcut olan ve balkonda bozulanların resmini çektim fakat bunun yeterli olamayacağını söyleyen temsilci hanımlar gerçekten harika bir destek dilerim ki bir gün işten geldiğinizde aynı durumla karşılaşıp resim çekmek aklınıza gelir. Bugün en son konuştuğum temsilci gayet anlayışlıydı fakat bu süreçte fabrika kısmı sürekli olumsuzluklarla geliyor. Gerçekten firmadan da nefret ettim sitemim elbette temsilcilere değil sürecin bu şekilde ilerlemesini isteyen kısımla. Sonuç olarak tüketici her zamanki gibi mağdur ve rezilliklerle uğraşan bir konumda hakkınızı ne kadar korursanuız o kadar destek alabiliyorsunuz. Kuş yemi kadar indirim uygulanıyor o da benim sorunum olmayan fabrika probleminde olan bir durum için üstüne para veriyoruz. Dolap gelir dendiği saatte gelmiyor, yedek buzdolabı yok ay hangi birini anlatayım tamamen fiyasko...

arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-ve-ekstra-ucret-talepleri-6.jpg
26 Eylül 2024 15:15 (Şikayetten 27 dakika sonra)
26 Eylül 2024 15:45

Aradınız ama tekrardan dönüş bekliyorum o sırada önemli bir görüşme yapıyordum.

28 Eylül 2024 11:16
arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-ve-ekstra-ucret-talepleri-4.jpg
arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-ve-ekstra-ucret-talepleri-2.jpg
arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-ve-ekstra-ucret-talepleri-1.jpg

Gün geçmiyor ki daha saçma bir şey farketmeyeyim a+++ olarak aldığım ürünü d enerji sınıfı ile değiştirip üstüne ürüne de indirim yapıldığı belirtiliyor. Şaka gibi bir girdap içinde kaldık resmen. Hem yıllık ödeyeceğim fatura artıcak, hem 10 gündür buzdolabım yok! Bir önlem alındımı yok! Yedek buzdolabı yok! Rezalet kesinlikle rezalet 0850 li no dan nefret ettim artık gerçekten sunulan hiçbir çözüm mantıklı değil ama sorun konuştuğum temsilcilerde değil yönetim stratejisinden kaynaklanıyor.

14 Temmuz 2023 17:09
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 23:41
Arçelik Mağduriyetimizin Giderilmesini İstiyoruz
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Selman
05 Ağustos 2024 13:42
arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-sorunu-ve-ucret-talebi-3.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 21:43
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 2470 CEY Buzdolabı Sorunu

30 Ekim 2023 11:47