Selman sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 13:42

Arçelik'ten 2018 yılında buzdolabı almıştım. 3 yıl garantisi vardı. Garanti 2021 yılında bitmiş. Geçen ay dolap soğutmamaya başladı. Yetkili servisten geldiler gaz kaçağı olma ihtimali var dediler. Test ettiler ve gaz kaçağı çıktı. Yetkili servisten sizi genel merkezden ararlar belli bir ücret karşılığı yeni ürün ile değiştirirler denildi. Arçelik'ten aradılar yeni ürün ile değişim için 18.030 TL para talep ettiler. Benim ürünümün hatası kullanıcı kaynaklı değil. Dolap bir yere taşınma bir darbe almadı durduk yere gaz kaçırmaya başladı ve bu konuda mağdur edildim. Tüm ürünlerimi Arçelik almıştım almaya da devam ediyorum. Arçelik'ten ücretsiz değişim talep ediyorum. Paramın iade edilmesini talep ediyorum.

arcelik-buzdolabi-gaz-kacagi-sorunu-ve-ucret-talebi-3.pdf
05 Ağustos 2024 15:56 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yorumlar (6)

Feyyaz
Feyyaz

Aynısı başıma geldi ücretli değişim yaptırdım. İlk servis geldiğimde dolap arka kapağını açıp gövdede şişen kısmı banada gösterdiler ve işaretleyip fotoğrafını çektiler 500 TL servis ücreti verdim ve gövde şişmesinden dolayı rapor tutup gittiler sizde aynı işlemi yapmayıp kaçak testi yapıp üstüne bir de test parası almaları bence yetkili servisin müşteriyi söğüşle mesinden başka bir şey değil

Gözde

Peşini bırakmayın bende 2 haftadır uğraşıyorum. Bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Sizden gaz testi yapacağız diye ücret aldılar mı?

Gözde

Evet benden 2500 TL aldılar.

Selman

Evet 900 TL ücret aldılar maalesef sizden aldılar mı?

Gözde

Merhaba, aynı tarihlerde benimde başıma bu olay geldi ve bende sizin gibi şu an uğraşıyorum. Çözüme ulaşabildiniz mi?

Selman

Maalesef Arçelik bir çözüm üretmedi. Mağduriyetim devam ediyor. Hatta yeni getirdikleri buzdolabınında kapağında hasar var.

Arçelik Buzdolabında Erken Arıza Ve Yüksek Ücretli Değişim Teklifi

Cebrail
28 Temmuz 2025 00:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kronik Gaz Kaçağı

04 Aralık 2023 14:22
Rana sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 14:47
Arçelik Kategorileri