10 Haziran 2024 22:00298

2024 tarihli ek de olan faturada görüleceği üzere Arçelik 283615EI model buzdolabı 10.06.2024 tarihinde saat 14 gibi servis getirdi. Bana saat 22 gibi fişi takıp çalıştırabilirsin dendi. Saat 16 da videoda görüldü. Gibi Elektrik kablosunda üç dört yerinde kesikler olduğunu gördüm. Servisi aradım bir şey olmaz çalıştırabilirsin dediler. Ellerinde orijinal kablo olmadığı talep edeceğiz. Gelince değiştiririz dendi. Sıfır bir buzdolabının nasıl olur da kablosu dört yerinden kesik yıpranmış olur. Aklıma kullanılmış buzdolabı mı getirildi diye kuşkulandım. Dolabın değiştirilmesini talep ediyorum. Koskoca Arçelik in böyle bir hata yapmasına inanamıyorum. Derhal dolabın değişimini talep ediyorum. Aksi olursa mahkemeye intikal ettireceğim. Saygılarımla.

11 Haziran 2024 13:54 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

14 Haziran 2024 14:24

Değişim yapalım dendi fakat şu ana kadar buzdolabım gelmedi. Kurban bayramına bir gün kaldı resmen mağdur oldum.

14 Haziran 2024 15:21

Değişim onaylan dı fakat ne zaman geleceği konusunda bir gelişme yok. Stres olduk. Çok pişmanım ilgilenen yok. Kurban bayramına bir gün kaldı paramızla rezil olduk. Bölge onayladı deniyor. Arkasından değişim değerlendiriliyor deniyor

15 Haziran 2024 16:40

7/24 yanınızdayız Mutluluğunuz için buradayız diyorsunuz ama hiç yanımızda olmadınız. Hiç te mutlu olmadım. Kurban bayramına buzdolapsız giriyorum. Siz mutlu olun. Değişimi sağlamadınız. Çözüm üretmediniz. Saygılar.

19 Haziran 2024 23:31

Derhal Tüketici Hakları'na başvurup iade başlatın

Yıl Sonu Mağduriyeti: Arızalı Buzdolabı Teslimatı

31 Aralık 2024 17:553.281

27.12.2024 tarihinde satın aldığım 278550 ıeı model buzdolabı evime teslim edildi. Teslim eden servis, 5 saat sonra fişe...

Tümünü Gör

Harun
Arçelik Buzdolabı Ses Sorunu

Arçelik BuzdolabıSes Sorunu

Murat
Arçelik Çekmeköy Servisinin Yetersiz Hizmeti!

Arçelik ÇekmeköyServisinin Yetersiz Hizmeti!

Uğur
Arçelik Buzdolabı Gövde Şişme Sorunu