Hakkı sonuçtan çok memnun

Arçelik Servisi Safranbolu Şubesinden Şikayetçiyim

31 Temmuz 2024 15:23
Hakkı'nın Teşekkür Mesajı
“Benim şikayetim markaya değildi sadece yetkili servise idi makinemin tamiri yapılamadı ödediğim ücret geri iade edildi sorun çözüldü teşekkürler”

Merhabalar. İsmim Hakkı Bağdatlı. Öncelikle çağrı merkezini arayarak randevu aldım, arkadaşlar geldi. Makineye baktılar, motor arızası dediler. Motorun kömürlerini değiştireceğiz, olmazsa motor değişecek dediler ve parça elimizde yok, sipariş ettik dediler ve gittiler. Aradan 3 gün sonra gelip motorun kömürlerini değiştirdiler. Makine yine çalışmadı, bu arada 1200 TL aldılar kömür ve servis ücreti için. Yeni motor dediler, sipariş edeceğiz dediler. Gittiler, 1 hafta sonra yeni motorla geldiler, taktılar, yine çalışmadı. Motorda arıza yokmuş dedi. Eski motoru yerine taktı, pano arızalı dedi. Panoyu söktü, bunu İstanbul'da bir firma tamir ediyor, oraya göndereceğiz dedi ve 15 gün sonra geldi. Taktılar, çalıştı, 1800 TL daha ödedim. Ertesi gün makine yine çalışmadı, tekrar aradım, geldi ve makine atölyede yapılacak dedi. Götürdü, 10 gün sonra geldi. Taktı, çalıştı ama yine bir gün sonra yine çalışmadı. Yine aradım atölyedeki ustayı, abi dedi, bu makine olmuyor dedi. 1800 TL'nin içinden servis ücretini düşüp geri kalan parayı iade edelim dedi ve makineyi yine aldı. Biz parça taktık, o parçayı sökelim, makineyi bırakırız dedi. Aldı. Makineyi 1 buçuk ay oldu. Ses yok, para da yok. Hatta bir de motorun kömürleri zaten bitikmiş, onu iade etmeyiz dedi. Olay bu. Sizce ben ne yapmalıyım?

01 Ağustos 2024 15:43 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Ağustos 2024 15:58

Bugün servise gittim durumu anlattım ödediğim ücreti iade edeceklerini söylediler IBAN bilgisi aldılar sanırım anlaşma sağlandı iadeyi yaparlarsa şikayetçi değilim

04 Ağustos 2024 17:31

Arızalı Çamaşır Makinesi, Yetersiz Servis Ve Süreçte Yaşanan Mağduriyet