Arçelik Çamaşır Makinesi Gürültülü Ve Sesli Çalışıyor

İhsan
29 Kasım 2023 11:01

Arçelik marka 9123N model numaralı çamaşır makinesi aldım. Kurulduktan 1 ay sonra sesli ve görüntülü çalışmaya başladı. 3 defa Bahçeşehir İmar Teknik yetkili servisi geldi ama 'normal bir şey yok' deyip gittiler. 4. ve 5. servis kaydı açtığımda benden, garantili ürünüme bakmak için servis ücreti istediler. Ben kabul etmeyince, servis kaydını iptal ettiler. Sonrasında Kıraç yetkili servisi geldi. Makinenin amortisörlerinin bozuk olduğunu söyleyip, sonrasında değiştirdiler; ancak problem, sıkıntı, arıza devam ediyor. Tekrardan Kıraç servisini çağırdım, geldiler ve 'makine normal, hiçbir şey yok' deyip gittiler. Eğer benim makinem arızalı değilse, neden amortisörleri değiştirdiler? Ve eğer aynı arızadan dolayı amortisör değiştiriyorlarsa, neden şu anda aynı arıza devam ediyor? Problemim, sıkıntım giderilmedi. Şu anda Arçelik olarak makineye, ürüne sahip çıkmıyorlar, mağdurum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Kaç aydır Arçelik müşteri hizmetleri ile konuşuyorum ama sadece konuşuyorlar, problemi çözmüyorlar. Müşteri hizmetleri temsilcilerinizin tek yaptığı, müşterileri geçiştirmek. Arçelik markasının yetkilileri, görün ve ilgilenin. Artık bıkmış durumdayım. Problemi, sorunu çözmedikleri gibi bir de arayıp 'Sorununuz devam ediyor mu? Problem çözüldü mü?' diye soruyorlar. Dalga geçer gibi. Sıfır bir ürüne 5-6 defa servis gelir mi hiç? Arçelik yetkilileri, size sesleniyorum: Ürününüze sahip çıkın, halkı mağdur etmeyin.

29 Kasım 2023 15:14 (Şikayetten 4 saat sonra)

Okan

Allah yardımcınız olsun aynı sıkıntıyı bizde yaşadık çözüm sunulmadı Arçelik firması kadar kötü bir firma daha yoktur bence.

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
21 Mayıs 2024 11:07