Elif sonuçtan çok memnun

Arçelik 10120 MS Çamaşır Makinesi Arızası

16 Ocak 2024 15:07
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı dönüş ve alakası için Arçelik Yetkilisi Demet Hanım'a teşekkür ederim. Ürünümün değişiminin yapılması konusunda titizlik gösterdi. Sorunum çözüldü.”

Arçelik'ten Eylül 2023 tarihinde 10120 MS çamaşır makinesi aldım. Aynı zamanda tüm beyaz eşyamı Arçelik'ten aldım. Yeni evlendiğim için ekim ayı itibariyle çamaşır makinesini kullanmaya başladım. Haftada 1 kez çalıştırmama rağmen 2 ay sonra makine arıza vermeye başladı. Önce ufak ufak sesler başlayan ses git gide dayanılmaz bir hale geldi. Ve sesten durulmadığı için makinemi çalıştırmaya korkuyordum. 06.01.2024 tarihinde ilk servis geldiğinde makinenin bir şeyi olmadığını ileterek reset atarak gitti. Ve bir daha olduğunda ilgili sorunu video olarak çekmem gerektiğini söyleyerek dengesi z çamaşır attığımı/deterjanımın tarihinin geçtiğini vs. Müşteriyi suçlayacak ithamlarda bulundu. Aynı şikayet devam ettiği için 11.01.2024 tarihinde tekrar servis çağırmak zorunda kaldım. Çektiğim videoları gösterdim, ve amortisörü bozulmuş değiştirmemiz lazım diyerek yepyeni makinemin amortisörünü değiştirdi.! Ertesi gün ses şiddeti azalsa da devam etti. Bu süreçte video çekmeye devam ettim. Ve tekrar servis çağırdım!16.01.2024 tarihinde gelmeden 1 saat önce arayarak makineyi çalıştırmam gerektiğini ve geldiklerinde sesi duymaları gerektiğini söyledi. Geldiklerinde henüz ses yoktu, videoları gösterdim. Servis yetkilisi bana dönerek bunları amortisörü değiştirdikten sonra mı çektiniz?! Gibi bir ifade kullandı. Sanki eski videoları gösteriyormuş imasını yaparak. Birkaç dakika sonra kendisi de makinenin bu şiddetli sesine şahit oldu. Nereden olduğunu anlamaya çalışırken makinemin arka kapağını açarak büyük ihtimal kazandan bu yüzden makinenizi alıp inceletmemiz lazım dedi. Ben de bunu istemeyerek makinemin kronik arızası olduğu aşikar, bu makinenin değişimini talep ediyorum dedim. Değişim yapmazlar, kazan değiştirirler sadece diyerek kayıt oluşturdu ve gitti. 3-4 saat sonra Arçelik’ten arandığımda ilgili personel bana ‘’Yeriniz dar olduğu için inceleme yapılamamış, üstünde de kurutma makinesi varmış. Makinenizi almamız gerekiyor. Onaylıyor musunuz? Dedi. Yerimin dar olduğunu ilk servis çağırdığımda ya da amortisörü değiştirirken neden söylenmedi. Bir de eylül ayında alınmış 9. Aydan bu aya 5 ay geçtiğini söylüyor. 13.09.2023 tarihinde kurulumu yapılmış olup, garantisi başlatalı 4 ay 3 gün olmuş. Ayrıca o kurutma makinesini de Arçelik'ten alıp üzerine monte ettirdik. Şimdi bu gerekçeyi bana nasıl sunuyorsunuz? Başka çarem olmadığı için makineyi almalarına izin vereceğim. İnceleme yapılıp tamamlandıktan sonra bu ürünün kazanının değişmesini değil, ürün değişimini talep ediyorum!

16 Ocak 2024 15:38 (Şikayetten 31 dakika sonra)
Elif
Elif
23 Ocak 2024 18:06

Gaye sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 23:27
Arçelik Müşteriyi Dikkate Almaması
Arçelik Müşteriyi Dikkate Almaması

25 Haziran 2024 23:28
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Çamaşır Makinesi Ve Yanıltıcı Servis Hizmeti

13 Ocak 2025 15:38
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
27 Haziran 2024 20:38
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorun ve Yetersiz Servis

12 Eylül 2024 23:02