Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorun ve Yetersiz Servis

12 Eylül 2024 23:02

19/08/2023 tarihinde almış olduğum Arçelik -9102 pmg 9 kg çamaşır makinesi aşırı ses ve titreme yapmaya başladı ve servis ile 19/03/2024 tarihinde görüştüm. Servis ekibi geldi, makineyi dinledi ve bu sesin normal olduğunu söyleyip hiçbir işlem yapmadan ayrıldılar. Ayrıca makinem çizilmişti. Daha sonra ses devam etti.

Sesin iyice artmasıyla alt komşum şikayete gelince tekrar servisi aradım, bu sefer makinenin videosunu çekerek değişim talep ettim. Servis değişim talebini girmemiş ve ekipler makinenin videosunu izledikten sonra bir sıkıntı olduğunu, makinenin servise gidip kontrol edileceğini söyleyerek götürdüler. Bir hafta sonra aynı makineyi getirip vidaların gevşediğini ve bazı iç parçaların arasına sünger sıkıştırdıklarını söyleyip makineyi kurup gittiler.

Makinedeki sorunum artarak devam etti. Daha sonra servisten ümidimi keserek Arçelik genel merkezini arayarak sorunumu anlattım. Daha sonra onlar kendileri servis kaydı açtı. 27/05/2024 tarihinde servis tekrar geldi. Daha önce gelen ekibi suçlayarak o zaman değişim olurdu, şimdi değişim yapılamaz, zaman geçti diyerek makineyi tekrar götürmek istediler. Bu sefer ben kabul etmedim. Makinemin çizildiğini ve bu ürünün daha 4-5 aylıkken arıza yapmasının ayıplı mala girdiğini söyleyerek değişim talep ettim, servis bunu kabul etmedi.

Ayrıca servis tamamen bilgisiz, aynı yerde çalışanlar birbirine suç atarak konuyu kapatmaya çalışıyor. Bunca zamandır bu markayla uğraşıyorum, evimin bütün beyaz eşyası Arçelik ve bir daha asla evime sokmam, tamamen pişmanlık. Sıfır eşya alıyoruz, ikinci el değil, para veriyoruz ve sonucunda hüsran. Bunu buraya yazıyorum, herkes görsün ve ona göre alışveriş yapsın. Ben artık mahkeme ile işimi çözeceğim.

13 Eylül 2024 15:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9120M 9kg Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışma Sorunu

07 Mayıs 2024 22:24
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
27 Haziran 2024 20:38
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Ve Sorunlu Servis Süreci

25 Aralık 2024 13:23
Veli sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 16:24
M. Semra sonuçtan hiç memnun değil

M. Semra
06 Ocak 2024 12:52
Arçelik İmalat Hatalı Çamaşır Makinesi Değişim Talebimi Reddetti.
Arçelik Kategorileri